VillaHovin eloa

VillaHovin eloa

tiistai 21. elokuuta 2012

Lasten kammarit

Tiistaita toverit!

Viikko on käynnistynyt aika raikkaassa syyssäässä. Arki vie jo mennessään. Viikonloppuna oli onneksi aikaa päivittää lasten huoneita. Tai no siivota ja järjestellä pienen tekstiilien vaihdon ohessa.

Neidon kammari

Alkukesästä ostin Ikealta kauniin vaaleanpunalila sävyisen pöytäliinan. Jo silloin ajattelin, että tuosta tulee neidolle kyllä syksyverhot. Nyt oli aika napata pöytäliina paketista, katkaista keskeltä kahtia ja ommella verhot neidon kammariin. Muuta uutta nyt tänne ei tarvittukkaan, kun kesällä tuli isolle sohvalle uusi päiväpeitto ja keväällä ihanaakin ihanampi pulpetti. Tai no...Tallinnan tuliaisena ihana rinsessamekko pian tulevia 4 v juhlia varten. Sitä päästiin jo kerran testaamaan kaverin synttäreillä. Voi sitä ihastelun määrää :)
Pojan kammari

Pojan huone puolestaan kaipasi piristystä enemmän. Pidän kovasti huoneessa olevasta harmaasta seinästä, mutta se kyllä ikävästi myös pimentää huonetta. Nyt tuli uudet (tilattu aikanaan Jotexin alesta ja odottivat päivää oikeaa) ruutuverhot valkoisella pohjalla, samalla idealla päiväpeitto (GreenGaten kukkapeitto pääsi nyt kääntöpuolellaan uusiokäyttöön) ja lisäksi vielä varastosta vanha vaalea pyöreä matto tumman harmaan tilalle. Ikeasta hain ainoastaan valkoisen valaisimen ikkunan eteen harmaan seinän puolelle ja yhden valkoisen tyynyliinan sinisillä pilkuilla, ilme raikastui kyllä kerrasta.  Äiti tykkää tosi paljon, poika ei myönnä, mutta huomaan että tykkää ;)


Kivoja muutoksia, jotka sai toteutettua lähes kokonaan kotona olleilla tuotteilla. Kaukaa viisaus on joskus hyväksi kukkarolle, kun alelaareista ja myynneistä jemmaa ostoksia "pahan päivän" varalle.

Muutama muutos tapahtui myös makuuhuoneessa, mutta siitä joku toinen kerta.

Nyt rentouttamaan lenkin jälkeiset lihakset saunaan ja sitten hetki sohvalla blogikierroksen parissa. Kiitos ihanista kommenteista edelliseen postaukseen, sen tunnelmasta minäkin pidän kovasti!

-Ansku
11 kommenttia:

 1. Kyl on kauniit, kummatki huoneet ♥♥

  VastaaPoista
 2. Kauniit kammarit, kyllä noissa viihtyy! Äiti on onnistunut kympillä ♥

  VastaaPoista
 3. Oi miten kauniit!
  Ihanan samanoloiset huoneet, vaikka sitten taas aivan erilaiset ;-D

  VastaaPoista
 4. Kauniisti olet sisustanut lasten huoneet. Ihania ovat!

  VastaaPoista
 5. Kyllä tuolla lasten kelpaa asustella. Ja äidin siivota:)

  VastaaPoista
 6. Nätit ja siistit huoneet molemmilla lapsosilla.

  VastaaPoista
 7. Suloinen prinsessan kammari ja tyylikäs pikkumiehen valtakunta =D

  VastaaPoista
 8. Kauniit huoneet! Voin kuvitella millaista ihailua mekko on saanut aikaan nelivuotiaiden kekkereillä :)
  Pojalla on hyvä nimi!

  VastaaPoista
 9. Nätit on huoneet <3. Etenkin pikkuneidin päiväpeittoon naulitsin silmäni.

  -Tuija-

  VastaaPoista
 10. Oi miten kivat huoneet!!! Kyllä noissa kelpaa aikaansa viettää

  P.S Oi voi.. luin viime kommenttini ja tein päätöksen etten enää ikuna koskaan kirjoita yhtään mitään postauksia kännykällä. Voi härrekuut mitä kirjoituserheitä ;)

  VastaaPoista

Ilahdun kun kerrot käynnistäsi <3