VillaHovin eloa

VillaHovin eloa

keskiviikko 1. elokuuta 2012

Kelkka

Pihalla puuhaillessa olen jo katsonut paikkaa ihanalle pyörä vanhukselle. Olen lenkkeillessä yrittänyt katsastella talojen pihoja ja metsäpolkuja siihen malliin, josko hylätty menopeli löytyisi. Kirpparitkin on koluttu ja nettihuutokaupat katsastettu, mutta kyllä osaavat vanhuksista pyytää kovia hintoja. Köpis oli paratiisi tässä suhteessa, mutta en uskaltanut miehelleni edes ehdottaa yhden hylätyn ruosteisen pyörän kuskaamista Suomeen ;)

Pyörä antaa odottaa itseään, mutta kelkka löytyi. Kirpparikierrokset harvoin tuottavat pettymystä ja tänään, aivan pilkkahintaan kotiutin tämän rouhean ruosteisen vanhuksen. Tämä kaunokainen saa varmasti kantaa päällään mitä ihanampia asetelmia, lyhtyjä ja pieniä kelkkailijoita.


Kellakelejä odotellessa ;)

-Ansku
16 kommenttia:

 1. Ihana kelkka!<3 Minäkin olen pyörävanhusta etsiskellyt, mutta vielä ei ole tullut kaunotarta vastaan. No, ehkä me vielä omamme löydämme molemmat:) Mukavaa viikon jatkoa!

  VastaaPoista
 2. Ai, miten suloinen kelkka. Hieno löytö. Nykyään kyllä tuppaa kaikki maksamaan kirpparilla kovin paljon, harvoin enää tekee kunon löytöjä. Kelkka on upea!

  VastaaPoista
 3. Olipa ihastuttava löytö ja söpö asetelma. Lyhtyaikain lähestyy hurjaa vauhtia... Tykkään:)!

  VastaaPoista
 4. No jopas on hieno löytö!! Toivottavasti kelkkakelejä saa odottaa vielä pitkää, mutta joulukuun puolessa välissä ja siitä eteenpäin sais olla valkoinen lumipeite =D

  VastaaPoista
 5. Hienosti sopi kelkka myös kesäkeliin!!
  P.S. Milloinkas pidät astiakirpparin ;-D Kyseleepi nim. astioitasi kuolaava

  VastaaPoista
 6. Voi ei miten söpö <3 Ja arvaa kuule harmittaako mua kun missasin ne pari ihanaa liikettä köpiksessä josta ostelit Mailegin ja GG:n ihanuuksia. Voi däm sanon minä :D Ihana postaus oli Köpiksestä! Paljo muuten sieltä Legolandiasta oli matkaa Köpikseen ja millä kuljitte?

  VastaaPoista
 7. Aivan mahtava kelkka, kustansiko paljon? Joskus tekee löytöjä.
  Sanna Turusta

  VastaaPoista
 8. Siis tosi ihana kelkka! Ja komiat kuvatkin olet napannut <3

  Kiva kuulla, että löysitkin edullisesti. Harmittaa kyllä noi kirppareiden kiskurihinnat :(

  Mukavaa loppuviikkoa!

  VastaaPoista
 9. Kiva löytö! Toivottavasti onnistaa pyörän suhteen, sellaiset ovat niin kivoja pihankoristuksia kukkakoreineen!

  VastaaPoista
 10. Aivan ihana kelkka..tuollaiset ostokset on kivoja ja sitten loin mielikuvia esim, talvesta mitä ihanuuksia saakaan tuohon kelkan päälle asetelmia..siispä aina voi vaihdella vuodenaikojen mukaan esim kurpitsoja ja sen sellisia kelkan päälle..nonni nyt aloinkin tunnelmoimaan..miekin tykkään asetelmista :)

  VastaaPoista
 11. Upea kelkka ja niin säänkestävä, Ansku!!

  Nuo ovat kyllä joskus kiven alla, joten aarteen olet löytänyt!

  VastaaPoista
 12. Magee kelkka !
  Joskus sitä löytää ihan kivoja juttuja, mutta nykyään kirpuilla on kiskuri hinnat.

  VastaaPoista
 13. Ihana vanha kelkka :) juu, kyllä osaavat kaikennäköistä "ruosteista" kirpputoreilla nykyään ylihinnoitella :D

  VastaaPoista
 14. Nää on näitä aarre löytöjä joita kaikki ei ymmärrä :) Blogistaniassa on niin mukavaa kun on sielun sisaria :)) Miekin olen etsinyt pyörää muttei ole vielä tullut vastaan :)) Upean löydöksen teit!!

  VastaaPoista
 15. Taitaa olla pyörävanhusten metsästys meillä monella menossa :) Jos joku löytää pyörien kaatopaikan, pitää siitä vinkata kaikille blogiystäville, eikös joo :)

  Viime aikoina kIskurihintoihin tympääntyneenä, oli tämä kelkka mielestäni löytö kaikin puolin. 10€...siis vaan kymppi ei ollut tästä ruostekaunokaisesta mielestäni lainkaan paha hinta, vai mitä?

  Vai, että astiakirpparia jo odotellaan :), katsellaan katsellaan, kun ei tiijä mistä luopuisi ;)

  Nonnukka: köpiksestä Billundiin on matkaa reilut 200 km, vuokrattiin köpiksestä auto, jolla liikuttiin! Lapset sinne kyllä kannattaa viedä, harmi kun missasit ne köpiksen kaupat, ne oli ihq!

  VastaaPoista
 16. Kaunis!! Itsellä on kanssa tässä pikkuruisessa huushollissa mahakelkka, ku sai niin halvalla:)) Ja itse tahtoisin kanssa pyörän, mutta mihin sen laittaisin, parvekkeelle;) Mutta nyt katselen vanhoja suksia sillä silmällä...ne nyt mahtuu aina johonkin nojaamaan:)

  VastaaPoista

Ilahdun kun kerrot käynnistäsi <3