VillaHovin eloa

VillaHovin eloa

lauantai 14. huhtikuuta 2012

Valmistelua, hurraamista ja puuhastelua

Lauantai valkeni harmaana ja sateisena, ilmankos nukutti koko poppoota pitkään. Se tunne, kun saat vaan kääntää kylkeä ja kerätä voimia niin pitkään kuin haluat, on ihana. Tänä aamuna oli se tunne!

Aamun rauhallisuus ja leppoisuus vaihtui sitten puuhakkaaseen päivään. Minulla on ensi viikolla juhlat ja tarvitsin sen osalta vielä muutaman täydennyksen asuun. Sukkikset, pikkukengät, uusi alusasu ja juhlavaa kiiltoa. Nyt alkaa asu viimein olla valmis. Nyt kun vain osaisin olla kevyellä linjalla viikon ennen juhlia, niin mekkokin laskeutuisi kauniimmin ja olo tuntuisi juhlavammalta.

Shoppailun jälkeen kurvasin kiireellä esikoisen salibandyturnaukseen, jossa neiti ja isi jo jännittivät pelejä. Minulle nuo pelien katsomiset ovat vaan jotain aivan kamalaa, kun jännitän niin kovasti poikien puolesta. Ja huomenna jatkuu...melkoista hermoilua siellä katsomossa...huh!


Kotiin tultua on sitten pyykätty ja laitettu laitettu talvivaatteita varastoon. Keittössäkin innoistuin puuhailemaan ja somistelemaan. Illalla innostuin virkkaamaan kaksi matalaa koria. Toinen iso ja toinen pieni. Keittiöön pääsivät sitten nämä korit. Ovat kyllä ihanan monikäyttöisiä ja löytävät jatkossa varmasti hyvinkin erilaisia käyttötarkoituksia.

Illan iloksi saunan lämpöön ja pari lasia viiniä...

Nautitaan, Ansku

5 kommenttia:

 1. Ymmärrän niin tuon jännityksen. Meillä poika pelaa jääkiekkoa, ja jännitän katsomossa kyllä niin tosi paljon <3 Ihania kuvia :)

  VastaaPoista
 2. Kuulostaa kivalta päivältä! Sopivasti kun on leppoista hengailua ja toimintaa.

  Kiva juttu, sä olet innostunut virkkaamisesta! Mäkään en ymmärrä ohjeista yhtään mitään...teen aina omia sovelluksia enkä varmaan koskaan saa kahta aivan samanlaista tehtyä ;o)

  Mukavaa viikonlopun jatkoa!
  -k-

  VastaaPoista
 3. Olettepas te olleet ahkeria.
  Toivottavasti juhlat menevät mukavasti, juhliin valmistautuminen ja kaiken kokonaisuuden miettiminen on kyllä jo puolet koko tilaisuudesta.
  Kylläpäs olet tuottelias virkkaaja, kauniita koreja olet saanut aikaiseksi ja ovat kauniisti sulautuneet kotinne kokonaisuuteen.

  VastaaPoista
 4. Ihanaa, kun pääset laittautumaan vimpan päälle..mäkin haluan! ;)
  Ja kauniita koreja taas, millonhan mä saisin hankittua isomman koukun ja sitä matonkudetta... Toi sipulikori vei mun sydämen :)
  Joo, en ymmärrä kyl sitä mun levotonta jalkaa virkatessa hih ;)

  VastaaPoista
 5. Ihanaa, kun pääset laittautumaan vimpan päälle..mäkin haluan! ;)
  Ja kauniita koreja taas, millonhan mä saisin hankittua isomman koukun ja sitä matonkudetta... Toi sipulikori vei mun sydämen :)
  Joo, en ymmärrä kyl sitä mun levotonta jalkaa virkatessa hih ;)

  VastaaPoista

Ilahdun kun kerrot käynnistäsi <3