VillaHovin eloa

VillaHovin eloa

perjantai 13. huhtikuuta 2012

Karkkia ja kauneutta

Lyhyt ja tehokas viikko takana. Toivottavasti rauhaisa ja virtaa antava viikonloppu edessä. Ensi viikko ja viikonloppu onkin menoa pullollaan, joten nyt pitäisi levätä ja kerätä voimia tulevaan. Ettei väsy sitten yllätä kesken kaikkien kivojen ja odotettujen tapahtumien. 
Karkkia on kippo pullollaan, tuoreet kukat maljakossa ja uunituore lehtikin odottaa lukijaansa. Ja korien koukutteluun hurmaantuneena, taidan jatkaa innostusta sohvan nurkassa huilaten.

Minusta on ihanaa, kun tänään on satanut vettä. Ilma raikastuu ja kevät tuoksuu.

Leppoisaa viikonloppua, Ansku

6 kommenttia:

 1. Ihania kuvia, olet viikonloppusi ansainnut! :)
  Niin nättejä noi sun korit! Mä oon huomannut, että mulle tulee kauhean levottomat jalat, kun alan virkkamaan...ihan tosi, älä naura! Alan vitkuttaa ja heivata jalkaa/ jalkoja, kun olen hetken virkannut... Ja tuun tosi hermostuneeksi...en tiiä miksi.
  Siksipä pipo numero 2 ei edisty, vaikka lankaakin sai hommattua jo lisää ;(
  Mäkin hain tänään tuoreita kukkasia :) Huomenna tulee ihania vieraita Suomesta, kivaa yhdessäoloa rakkaiden ystävien kanssa tiedossa siis :)
  Hyvää viikonloppua teille!

  VastaaPoista
 2. Hih, toi Liisan kommentti nauratti niin kovasti :) Mäkään en jaksa kovinkaan kauaa olla paikallani, joten virkkaukset ei edisty hirveän tehokkaasti!

  Ihan parasta aloittaa viikonloppu, kun koti on siisti, ja kipossa on herkkuja, ja maljakossa tuoreita kukkia. Ja sisustuslehti vielä siihen päälle. Avot!

  leppoisaa lauantaita <3

  VastaaPoista
 3. heh...toihan kuulosti siltä, kuin nuo kukat ja sisustuslehdetkin menis vielä välipalaksi herkkujen jälkeen ;D

  Terv: Suursyömäri

  VastaaPoista
 4. Voi, kauniita kuvia :) täälläkin sataa nyt vettä ja toivottavasti huomenna tuoksuisi jo kevät!

  Ihanaa viikonloppua ja nautinnollisia hetkiä <3

  VastaaPoista
 5. Nää sun kuvat ovat kyllä aina yhtä ihania ♥ Täällä on mukava käydä :)

  VastaaPoista
 6. Ihanaa, kun te olette olemassa. Niin ihania hetkiä, hymyjä ja Liisa kyllä, myös hörönaurut. Voi sinä ja sun levottomat jalat ja Iida Emiliakin syö kukat ja sisustuslehdetkin. Onneksi tätä silmän ruokaa riittää ihanista blogeissa yllin kyllin...ja tämä katselu ei onneksi lisää painoa :)

  VastaaPoista

Ilahdun kun kerrot käynnistäsi <3