VillaHovin eloa

VillaHovin eloa

lauantai 28. huhtikuuta 2012

Keväisiä pihapuuhia

Yksinhuoltajan viikko on päättynyt, isi saatiin kaukomailta eilen kotiin. Kyllä oli ihanaa. Kaikilla oli ollutkin kova ikävä.

Reissun jälkeen illat menivätkin tarhan vapputohinoissa. Tänään olikin kiva nukkua pitkään, kun kultakin köllötteli vieressä.

Hyvin levätyn yön jälkeen suuntasimme koko porukka pihalle keväisiin puuhiin. Varasto tyhjennettiin ja siivottiin, uusi grilli kasattiin, vähän haravoitiin, pestiin ikkunoita ja mikä ihaninta...kuivasin kevään ensimmäiset pyykit ulkona auringossa.

Narsissit saivat siirtyä ja sipulit piilotettiin ympäri pihoja odottamaan ensi kevättä. Päivän puuhista uupuneena jaksoin vielä ajaa Plantageniin. Ensimmäiset pelargoniat ja ruusubekonit on ostettu. Mummon pelargoniat ihastuttavat keittiön ikkunalla ja portaikko on koristeltu vaaleanpunaisin kukkasin.
Ensimmäisinä lämpiminä ja aurinkoisina päivinä tuntuu, että pitäisi saada kaikki pihavalmistelut heti tehtyä. Onneksi sitä puuhaa riittää kyllä enemmän kuin tarpeeksi. Nyt vain pitäisi malttaa ja antaa ruohon kuivua rauhassa, haravoida kyllä ehtii. Toivotaan lisää aurinkoisia päiviä, että puskanjuuria ja kukkapenkkejä pääsisi möyhimään. Keväällä on upeaa nähdä  luonnnon puhkeavan eloon, vihreää ilmestyy päivä päivältä enemmän ja kukat alkavat kukkia. Puissakin on jo isot silmut.Virtaa on aivan eritavalla, kun on koko päivän ulkona ja voi nauttia lämmöstä auringossa.

Tänään testataan uusi grilli ja paistetaan kevään ensimmäiset makkarat...onneksi koko kesä on vielä edessä!

Aurinkoa...........Ansku6 kommenttia:

 1. Ihanan näköistä! Kyllä pihan kuokkiminen on parasta...itsekkin laittelen parvekkeelleni vain valkoisia ja vaaleanpunaisia kukkia kesäksi. Orvokkeja en ole vielä ehtinyt hankkimaan....jospa kohta;)

  VastaaPoista
 2. Ihania kuvia ja tunnelmia! Tosi kaunista on teillä siellä!
  Grillatut makkarat kuulostaa niin herkulliselle:)
  Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 3. Ihania kukkakuvia! Niin ympäristöön sopivia.
  Meilläkin on ollut samanmoisia puuhia, pihakalusteet pesty ja ekat grillimakkarat paistettu!
  Ihana tämä kevät!!

  VastaaPoista
 4. Hei! Ilmoittaudun kauniin blogisi lukijaksi.

  Olen viettänyt täällä jo jonkin aikaa "kyläillessä" ja päätin jäädä vieraaksi ;D

  Satu Aseman laidalta

  VastaaPoista
 5. Ihanat kukat ja kauniit asetelmat olet niistä tehnyt. :)

  VastaaPoista
 6. Upean näkoinen terassi teillä. Nuo kukat ja kastelukannu tuovat kivasti väriä muuten vaaleeseen ilmeeseen. Tykkään.

  VastaaPoista

Ilahdun kun kerrot käynnistäsi <3