VillaHovin eloa

VillaHovin eloa

maanantai 9. huhtikuuta 2012

Pääsiäisestä pelargonioihin...

...ja matoista koreihin.

Ai, että miten ihania olivat nämä pääsiäispyhät. Muutama kuva vielä pääsiäisen kukkasista. Koukuttelun tuloksena ei siis syntynyt sitä odotettua mattoa, mutta korien virkkaamisen jäin sitten koukkuun. Helppoa, nopeaa ja sen mitä osaan.

Tänään on lenkkeilty ja neitin kanssa treenattu pyöräilyä. Lähikukkakaupasta halusin käydä tarkistamassa, että löytyisikö jo kevään ensimmäiset pelargoniat. Eihän niitä vielä ulos voi hetkeen laittaa, mutta yhden englannin pelargonian ostin ruokailutilan iloksi. Ja se vielä täydellisesti sopi illan kähmässä virkkaamaani koriin.

 

Onhan se jännää...virkkaamiseen jäin koukkuun, mutta en ihan niinkuin oletin. Kiitos kaikille ihanista ja kannustavista kommenteista minun hiukan epäröiden julkaisemiini tuotoksiin. Kaikista ihaninta on tämä uuden oppiminen ja itsensä ylittäminen. Ja käsityöt on kyllä ihana tapa päästä irti työasioista, kerrankin päässäni pyörii yötä myöten koukut ja silmukat työasioiden sijaan.

Ja oih!

Lämmin, kaunis ja kultainen kiitos!

Olen saanut muutamalta vakiovierailijalta tämän ihanan kaunisblogin tunnustuksen ja aikaisemmin pari muutakin. Nämä kyllä kannustavat jatkamaan ja tekemään kauniita, mutta arjen makuisia postauksia.Kyllä arkea jaksaa nyt taas aivan toisenlaisella voimalla!

Aurinkoa ja iloa,

Ansku

7 kommenttia:

 1. Paljonhan olet saanut aikaiseksi ja niin kauniita pussukoita.
  Mahtavaa!

  VastaaPoista
 2. Onnea tunnustuksista Ansku! Olet ne kyllä ihan jokaisen ansainnut!
  Ja mukava kuulla, että pääsiäispyhät olivat ihania :)
  Nuo korisi on sitten tosi söpöjä! Ja tosi hienosti tehtyjä/ onnistuneita! Munkin pitää nyt hommata suurempi koukku ja matonkudetta, että pääsen noita kokeilemaan...! Teitkö noita siis omasta päästä, puolivahingossa vai jonkun ohjeen mukaan?
  Mun haettava huomenna lisää vaaleankeltaista puuvillalankaa, että saan Peipposen pipo numero 2 valmiiksi, on jäänyt ihan alkutekijöihin sen teko, kun loppui lanka kesken..
  Mukavaa viikkoa! *muiskis*

  VastaaPoista
 3. Ihan mielettömän ihania nuo korit!! :) Hyvä idea laittaa niihin rusetit toisesta kuteesta ja kukat sisään -näitä on tehtävä joskus! Kaunis olisi vaikka kyläänviemisenä ;)

  VastaaPoista
 4. Voi miten ihania kuvia taas Ansku, ei ihme, että olet tunnustuksiakin saanut!<3 Ja miten suloisia koreja olet tehnyt! Minäkin sain äidiltäni eilen suuret virkkuukoukut ja nappasin mukaani trikoitakin, ajattelin ensin kokeilla omin tekemin kutein, onnistuisiko jonkinlaisen korin teko:) Matto olisi haaveena, mutta realistisena ihmisenä en siitä ihan lähiaikoina haaveile kuitenkaan;)

  VastaaPoista
 5. Onnittelut tunnustuksestasi <3

  Minäkin haaveilin tänään jo kovasti belargonioista :) Ihania kuvatuksia taas sieltäpäin, ja mukavan kuuloinen pääsiäinen ollut teillä :)

  Työniloa huomiselle, ja kauniita (virkkauksentäyteisiä) unia ;)

  VastaaPoista
 6. Ja kun kuteiden virkkaamiseen kaipaat vaihtelua, suosittelen isoäidin-neliöiden tekemistä.. Kas, kun valmistuuvat nopeasti ja joku kaunispäivä niistä syntyykin vaikka peitto tms :) Virkkaus on mukavaa!

  VastaaPoista
 7. Kiitos kultaiset naiset! Korien ohje on vain päässäni ja syntyi tietenkin vahingossa. Virkaan spiraaliympyrää 8-10 kokoisen ympyrän kokoiseksi eli lisään säännöllisesti silmukoita. Kun pohjan koko on valmis jatkan virkkaamista ilman silmukoiden lisäämistä, joilloin korin reunat alkavat nousta. Sitten vain virkkaan sopivan korkuiseksi. Tästä tuli kyllä loistava joululahjaidea, syksyllä koukku heiluu ja korit pääsevät jouluisen nauhan kera ilahduttamaan jouluisia koteja!

  VastaaPoista

Ilahdun kun kerrot käynnistäsi <3