VillaHovin eloa

VillaHovin eloa

maanantai 7. marraskuuta 2011

Salaisia puuhia arjen harmauteen

Voi harmaus ja ankeus...niiiiiiin maanantai, että!

Töissäkin tuntuu, ettei motivaatiota nyt löydy ja innokkuus on kateissa. Onneksi tämä taitaa olla väliaikainen olotila, mutta harmaana maanantaina se kyllä vain korostui.

Sen vuoksi ja siitä johtuen tehdään sitä mistä tulee ILO. Näitä kaunokaisia kääriessä saa työmurheet mielestä pois ja ajatukset tulevaan juhlaan. Kun kauniita paketteja käärii ja miettii miten lahjan saaja ilahtuu, ei voi olla tulematta hyvälle tuulelle.

Näin montaa ihmistä ajattelin tänä iltana ja toivon heidän ilahtuvan jouluaattona.
Maanantain huipentuma on onneksi Täydelliset Naiset...sinne sohvalla siis nollaamaan muiden täydellisten joukkoon!

- Ansku

6 kommenttia:

 1. Jopas ny...joululahjoja jo kääreissä:)? Mulla lahjat vielä kaupassa, tosin tänään tuli jotain ihanaa hys hys aikuiselle kummitytölleni henkka/maukka-kaupasta...tästä se alkaa!bry

  VastaaPoista
 2. No ne maanantait on kyllä sellaisia :/ ( onneksi mulla maanantait vapaapäiviä ;)

  Ihanaa pallopaperia!samanlaista ostin Tiimarista minäkin :)

  Täydelliset naiset kruunaa kyllä aina maanantai-illan.

  VastaaPoista
 3. Minä en ole hankkinut vielä yhtään lahjaa:-(

  Mukavaa tiistai iltaa♥

  VastaaPoista
 4. Voih, ne joululahjat, huoh! Jos ensiviikolla jotain koittaisi käydä ostamassa. Eikä kaikkia sitten jouluviikolla.

  Käyppäs kurkkaamassa blogiini siellä on sinulle jotain :)

  VastaaPoista
 5. Ihanan pirteät paketit. Mä olen yleensä lahjojen kanssa ihan viime tipassa...vaikka joka joulun alla aina lupaan alkaa hankinnat jo tammikuussa...

  Kivaa loppu viikkoa!
  -kisu-

  VastaaPoista
 6. Minulla on lahjojen ostamiseen aikaisin hyvä syy. Suurin osa lahjan saajista eli suku, kummilapset, vanhemmat ja isovanhemmat asuvat meistä n.400km päässä. Vietämme joulua eri paikoissa ja lahjojen kuskaaminen tapahtuu aina syksyn aikana puolin tai toisin tapahtuvien vierailujen yhteydessä. Lahjat on siis hyvä olla kaikki kasassa ennen joulukuuta, että sukulaiskyyditys varmasti järjestyy.

  Kyllä mulla meinaa sitten oman perheen lahjojen ostelu kestää paljon pitempään, kun niillä ei ole kiire. Tosin onhan niitäkin jo muutama paketissa.

  Pidän kovasti lahjojen antamisesta, kaikki pienetkin jutut laitetaan omiin paketteihin. Minulle ei ole tärkeää montako pakettia itse saan, eniten nautin siitä antamisen ilosta. Kaikkien pitää saada ainakin pari pakettia, oli sitten kyse lapsista, miehistä, isomummoista tai tädistä. Kaikille tärkeille ihmisille annan lahjan, vaikka pienenkin!

  Ja kiitos tunnustuksesta, ilahdutti kovin. Palataan siihen!

  VastaaPoista

Ilahdun kun kerrot käynnistäsi <3