VillaHovin eloa

VillaHovin eloa

sunnuntai 27. marraskuuta 2011

Ihanaa adventtia

Pikkujoulut on onnistuneesti juhlittu. Puitteet olivat upeat. Koko Apollon yökerho oli varattu yksityistilaisuutta varte koko illaksi, esiintyjinä Laura Voutilainen ja Kim Herold. Kyllä kelpasi pikkumustassa tansahdella :).

Olin kuitenkin ajoissa kotona ja siitä erittäin tyytyväinen. Aamulla ei kolottanut muuta kuin varpaita. Lauantaina Jumboiltiin ja täydennettiin joulupukin konttia muutamalla paketilla ja sitten sain vihdoin toteuttaa pitkään muhineen haaveeni...

Vanha ruokapöytö kannettiin pihalle ja siitä se sitten lähti...
Isäntä teki ison työn ja hioi ruokapöydän huolellisesti. Sitten alkoi VillaHovin emännällä tela heilumaan. Lauantai ilta meni maalatessa ja tänään vielä pöytä saa pintaansa yhden kerroksen maalia. Tässä teille kuitenkin jo ensi makua ihanasta "uudesta" pöydästäni. Olen kyllä tyytyväinen. Isäntäkin totesi, että pöytä näyttää paljon isommalta ja ruokatila valoisammalta.

Adventti alkoi siivouksella ja sitten heti ruokailun jälkeen sytytin kaikki kynttilät, kovin on harmaa päivä. Ensimmäinen adventtikynttilä pääsi loistamaan uudelle pöydälle.


 Valokuvassa pöydän pinta näyttää hassulta, mutta se on kyllä jo nytkin ihana vaikka maalia saakin vielä kerroksen pintaansa.
Ai, että se on kaunis! Minun jouluni alkoi sitten heti ensimmäisenä adventtina, tätähän minä niin kovasti toivoin itseltäni joululahjaksi!

Tänään sai makuuhuonekin jouluisen päiväpeiton ja tyynyt, myös joululakanoiden aika on alkanut. Hyasintit tuoksuvat ihanalle siivotussa kodissa.                                Ihanaa Adventtia!

5 kommenttia:

 1. Hei, meillä taitaa olla sama pöytä! Maalasin sen viime joulun alla... Yks päivä mies tuli töistä kotiin...tai heräsi yövuoron jäljiltä iltapäivällä tai jotain..ja hups, pöytä oli muuttanut väriään ;) Nyt kyllä harmittaa, kun en hionut (hiotuttanut ;)) ensin, maalasin suoraan ja sen huomaa, pakko oikeastaan pitää aina liinaa... Tosin rakastan pöytäliinoja, pellavaisia, pitsisiä jne. joten ei se sillai haittaa. Unelma ois oikeesti vanha puupöytä, ajan patinoima, lankkupöytä esimerkiksi... Se sais jopa olla puun värinen...ehkä ;)
  Kaunista, jouluista teillä siellä...
  Mukavaa alkavaa viikkoa!

  VastaaPoista
 2. Kaunis lopputulos!

  Oikein rauhallista ensimmäisen adventin yötä<3

  VastaaPoista
 3. Kaunista ja voi että noi hyasintin sipulit niin ihania ♥

  VastaaPoista
 4. Ihana puhtauden tuoksu, ja jouluinen tunnelma tulvahti Hovista <3

  Voi viude, kyllä vaan näemmä kannatti pöydän maalaus suorittaa <3 Upea tuli, ja juuri teille sopiva :) Alanpa itsekkin tässä mietiskellä, miltä meidän pöydän kansi näyttäisi maalattuna...hmm...tosin Liisan tapaan tahtoisin myös aidon vanhan pöydän joskus :)

  Iloista viikkoa! Täällä oli näemmä pientä pakkasta tänään ja aurinkokin paistelee :)

  VastaaPoista
 5. Kiitokset naiset!

  Kovasti kyllä pidän tuosta lopputuloksesta. Mietin vielä, että laitanko vielä yhden kerroksen maalia, mutta katsellaan miten maalipinta elää päivien myötä.

  Ja juu...kukas se ei siitä aidosta lankkupöydästä haaveilisi :), haaveillessa on tyytyminen näiden vanhojen tuunaamiseen, mikä ei ole hassumpaa puuhaa ollenkaan. Ja näihin "säästömuutoksiin" on tuo toinenkin puolisko yllätävän helppo suostutella uuden(vanhan) hankkimisen sijaan ;)

  VastaaPoista

Ilahdun kun kerrot käynnistäsi <3