VillaHovin eloa

VillaHovin eloa

lauantai 5. marraskuuta 2011

Rauhaisaa Pyhäinpäivää

Ihanaa, että on pyhä ja vapaata. Eilinen ilta ei mennyt myöhään ja tietoisestikin tulin jo aikaisin kotiin. Sillä tiesin, että migreenipäivä (niitä naisten juttuja)on tiedossa ilman liian montaa viinilasillistakin. Sen vuoksi olikin ihana löysäillä, ottaa päikkärit ja tehdä vain sitä mitä tekee mieli tai jaksaa.

On ihanaa, ettei kaupat olleet auki. Oli niin kuin "pakko" olla kotona. Auton hakureissulla tuli kuitenkin Plantagenissa piipahdettua kukkasia hakemassa. Amaryllis on mielestäni talven hienoin kukka. Ensimmäset valkoiset ihanuudet pääsivät nuppujaan kasvattamaan Hoviin. Kävin pihasta sammalta ja täytin lasipurkin sammalella. Sipuli pois mullasta ja sinne sammaleen kosteuteen istutin kukkasen. Sain idean muutama vuosi sitten lähikukkakaupasta. Muutama kanelitanko tuoksua tuomaan ja nyt vain odotan valkoisia kaunokaisia. Ja ruusukimput tarjouksesta


 Illan herkutkin on katettu. Punaisiin kippoihin tietenkin :)Kuten on jo varmaan kaikille selvää, että rakastan joulua. Olenkin päättänyt antaa sen tulla VillaHoviin, pikku hiljaa, mutta tulkoon vaan. Kaivelin joulukätköjäni ja jotain ihanuuksia sieltä tuli kaivetua esiin...


Tämä on rakkaan kummini käsityötä. Sain sen joulukukkana muutama vuosi sitten kummini tyttäreltä, rakkaalta serkultani. Se on maalattuun lautaan lasin/kaakelin palasista tehty Hyvän joulun toivotus. Säilytyksessä siitä oli vain harmikseni katkennut nauha. Mutta sopii ilman nauhaakin lipaston päälle. Ja juuttinaruahan löytyy, kun sen haluan taas ripustaa johonkin!

Ja muutama Nissekin pääsi taas esille, kaikki halukkaat eivät silti vielä saaneet lupaa valloittaa hovia. Nämä söpöläiset taisivat lähteä ilta-ajelulle ;)

Päikkärit teki muuten terää ja sen jälkeen jaksettiin mennä lenkille. Laitettiin prinsessan kanssa lenkkarit jalkaan, kynttilä taskuun ja suunta kohti hautausmaata. Siellä sytytettiin kynttilä jo poisnukkuneiden muistolle.

Oltiin hetki ihan hiljaa ja kuiskattiin:

                                                            "Nukkukaa rauhassa"

6 kommenttia:

 1. Kiva idea laittaa tuo amaryllis noin!
  Mitä tuolla ruusumaljakossa on pohjalla kuin noin kovasti kiiltelelee?

  VastaaPoista
 2. Ruusumaljassa on veden seassa sellofaania :). Näyttää kuin ruusut olisivat jäävedessä!

  VastaaPoista
 3. Ihania jouluisia asioita pilkahtelee jo siellä Hovissa <3 pakkohan niitä on alkaa laitella, silloin kun hyvältä tuntuu!

  Mukavan kuuloinen viikonloppu ollut kera herkkujen :)

  Iloa alkavaan viikkoon!

  VastaaPoista
 4. Ihanaa joulun odotusta!! Kaunista on kodissasi, lämmin tunnelma tuli meille asti::))

  VastaaPoista

Ilahdun kun kerrot käynnistäsi <3