VillaHovin eloa

VillaHovin eloa

perjantai 2. syyskuuta 2011

Villasukat, viiniä ja viikonloppu

Jopas olikin pitkä ja rankka viikko. Onneksi on perjantai ja koko viikonloppu vapaata, huilaamista eikä mitään suunniteltua ohjelmaa. Olo on tällä hetkellä kuin Mollamaijalla konsanaan...tukka sekaisin ja olo ihan töttöröö :)

 Tämä herttainen pörröpää löytyi kesällä laivalta. Se on ihan niin kuin meidän suhari...herttainen, mutta kovin pippurinen ;)


 Tänään istahdan kahden postilaatikosta löytyneen sisustuslehden kanssa sohvalle, sytytän kynttilät ja otan lasin valkkaria...nautin!


Kesken kiireisen viikon eksyin ruokatunnilla halpakaupan alen loppukiriin. Sopivaa pakkorentoutusta työpäivään.

Sieltä löytyi prinsessalle tämä suloinen peili.
Kerro kerro kuvastin...


Samalta reissulta löytyi nämä pilkulliset hyllypaperit. En minä hyllyjä ole koskaan päällystänyt, mutta kivoja lahjapaketteja näistä varmasti syntyy. Ja ensi viikonlopun 3v juhliin niistä saisi ehkä hauskan kaitaliinan pöytään. En vain vielä ole osannut päättää, että onko kattauksen teema pilkullinen vai herkullisen kukikas?!?

 Nämä syötävän suloiset muffinssivuoat löytyi Ruotsista Åhlensilta. Näihin ajattelin leipoa prinsessojen makuun sopivia herkkuja.

Tämä viikonloppu kerätään voimia ja huilataan, juhliakin saa ainoastaan suunnitella. Nyt minä vaan nautin...olisikohan sopiva viikonloppu syksyn ensimmäisille takkatulille? Sohvannurkka täältä tullaan...

1 kommentti:

  1. Ihania löytöjä olet tehnyt, nuo pilkulliset paperit ja suloiset vuoat...! Täälläkin jo mietitään synttärijuttuja, vaikka aikaa onkin vielä melkein 3kk, hih...

    Tosi kauniin peilin sai myös pikku neiti! Meiltä löytyy muuten tuota "samaa sarjaa" oleva mollamaija, vain mekko on meidän "Nellillä" eri värinen, tuo valkea on kyllä kauniimpi ja sopisi paremmin sisustukseenkin, heh ;D

    Rentouttavaa viikonvaihdetta!

    VastaaPoista

Ilahdun kun kerrot käynnistäsi <3