VillaHovin eloa

VillaHovin eloa

tiistai 13. syyskuuta 2011

Tuunausta, kukkia ja purnukoita

Eilen illalla löysin kaapin kätköistä pesulasta saadun henkarin. Olen joskus aikaisemminkin tuunaillut henkareista koristeita ystäville, mutta nyt ajattelin ilahduttaa itseäni. Kaivoin kaapista hajonneen helmikorun osat, pätkä rautalankaa ja sohvan nurkaan näpertelemään. Minusta siitä tuli suloinen :)


 Juhlien jälkeen kotona on vielä myös paljon kukkia...yksittäisiä siellä täällä ja vielä juhlia varten ostettu isokin kimppu täydessä loistossa. Liekö tämä syksy ja kosteus, kun kukat kestävät todella pitkään. Hyvä niin.

Kerroinkin joskus, että työpaikkani vieressä on halpiskauppa. Siellä on tällä hetkellä isot kasat tuotteita -50% ja minä käyn tutkailemassa pöytiä tuon tuosta. Tänään sieltä tarttui mukaan muutama joululahja ja nämä hauskat pienet purkit. Niissä on soma lasipurkki ja 3 erilaista vanhan näköistä kantta. Purkit ovat kuvissa kovin sumuisen näköisiä, kameraa syytän jälleen.

Näin aluksi ne pääsi lautashyllyyn, mutta jotain kivaa niihin varmasti vielä eksyy. Näitä piti ostaa sinne pukin konttiinkin odottamaan :)


 Tänä vuonna omenoita on vähän. Ystävälle annoin kyllä kunnon hillotarpeet, itselle riittää muutama omppupiirakka. Tässä vielä muutama komistus pelastettuna puun alta.

Kohta peiton alle sadetta kuuntelemaan...myrsky on kuulema tulossa...

2 kommenttia:

 1. Mulla on sulle blogissani jotain :)
  Suloinen henkarituunaus ja kaikkea muutakin kaunista sulla täällä taas :)

  VastaaPoista
 2. Ihana henkari <3 Purnukat myös tosi kivat!

  Ihanaa, kun nuo kukat ilahduttavat pitkään :)

  Meilläpäin ei ollut myrskystä tietoakaan...höh, kun ihan sitä kovasti odottelin ;)

  Kohta on taas viikonloppu. Nautitaan!

  VastaaPoista

Ilahdun kun kerrot käynnistäsi <3