VillaHovin eloa

VillaHovin eloa

perjantai 16. syyskuuta 2011

Huudettuja löytöjä

Olen pitkään hieronut kauppoja Huuto.netissä saman myyjän kanssa. Myyjä asuu kaukana ja hän antaa mahdollisuuden kerätä ostettavia tuotteita, vaikka huuto olisi päättynyt. Ja tämä tyttöhän päätti kerätä kerralla enemmän :)

Tänään esittelen teille ostoksistani 3, pari juttua saa jäädä odottamaan maalisudin hipaisua.

Aloittaisinko kannulla...no aivan totta, aika yllättävä oston VillaHovin emännältä. Mutta tämä on vanha Arabian kannu, korva jo kertaalleen liimattukin. Ai, että se on kaunis ja suloinen.

 Sinne se sopeutui hetkessä muiden korvallisten joukkoon. Miten ihmeessä tätä ihanuutta olisi voinut olla vastustamatta.
 Seuraavana esittelen teille tämän pikkuruisen pöydän. Se on tavallaan hassu, kun sen kansi on pyöreä, mutta välihylly neliskanttinen. Pöydän asettelu on millipeliä, että se näyttää asettuvan oikein. Tämä pöytä on eteisaulassa aika keskeiselle paikalla ja pyöreät reunat estävät turhat iskut. Eikös tämäkin ole suloinen?

Sitten hiukan kuvaa eteisaulasta...
Ison lipaston vieressä on keväinen löytö kirpparilta. Joku vanha yöpöytä, mutta eteiseen se meillä sitten päätyi.
 Tämä on oikeastaan näkymä, kun astut VillaHovin ovesta sisään. Ikean lipasto, joka ehkä joskus vaihtuu johonkin ihanaan vanhaan lipastoon. Mutta tämä on tilaihme ja sillä on uskomaton taito säilöä sisälleen järjettömän paljon tavaraa.

Ja sitten se kolmas löytö. Olen kauan katsellut kirppareilta vanhoja tuoleja, jotka olisi todella kunnolla kuluneita. Jos jotain on löytynyt, niin hinta on ollut pilvissä. Mutta nyt onnisti. Hiukan aristan tuota kermankeltaista väriä, mutta toistaiseksi se saa jäädä. Katsotaan koska maalipensseli tulee liian lähelle. Maalaamisen jälkeen vaan tahtoo tuo kuluneisuus mennä piiloon ja sitähän minä juuri halusinkin.

 Mailegin pupu pääsi ensimmäisenä istahtamaan tuolille.
 Olen kovin onnellinen näistä löydöistä. Kivointa tässä oli, että sai monta ihanuutta kerralla ja hinta ei todellakaan päätä huimannut. Matkahuolto otti omansa, mutta niinhän sen kuuluukin.

Viikonloppuni siis alkoi ihanasti sisustamisen merkeissä. Ja mikä parasta, tämä ei vielä loppunutkaan tähän. Pari aarretta odottaa varastossa ja minä pääsen lempipuuhaani maalaamisen pariin.

Nyt kynttilät palamaan, sauna päälle ja rentoutumaan sohvan nurkkaan!
             - Nautitaan
                               - Ansku

P.S. Ja voi että olin onnellinen jo toisesta tunnustuksesta lyhyen blogiurani aikana. Kiitos Liisa ja aikaisempi tunnustustus tuli Iida Emilialta. Näitä täytyy pureskella rauhassa ja laitetaan aikanaan eteenpäin kera vastausten ja kysymysten. Nöyrä kiitos :)

1 kommentti:

  1. Aivan mielettömän suloinen tuo kannu, kuten kaikki muutkin yksikorvaiset rivissä ;) Kannut on ihania muutenkin...

    Muutkin löytöso on ihania ja nättiä teillä eteisessä :) Minusta tuo tuoli on ihana! On kuitenkin vaalea, vaikkei ihan valkea olekaan..ja juuri tuo kulunut pinta täydellinen!

    Meilläkin samaa sarjaa Ikeaa löytyy pari lipastoa, ja oikeassa olet, että ovat tilaihmeitä, vaikka ihana olisikin joskus saada ne vaihdettua vanhoihin piironkeihin...

    Hyvää viikonloppua!

    VastaaPoista

Ilahdun kun kerrot käynnistäsi <3