VillaHovin eloa

VillaHovin eloa

sunnuntai 25. syyskuuta 2011

Home Sweet Home

Ihana Berliinin reissu on takana, mutta on se vaan ihana palata kotiin omiensa luokse. Viikonloppu oli Saksassa erittäin lämmin ja aurinkoinen. Puoliso teki ennätyksensä rullaluistelumaratoonissa ja minä puolestaan omani shoppailumaratoonin muodossa. Kaloreita ja euroja paloi siis reilusti ;)

Kotimatkalla jännäsimme kuinka selviämme matkalaukkujen painorajoituksista, tuliaisia oli niin paljon. Kaikkea kivaa löysin lapsille ja itselle. Jotain ihanuuksia kotiinkin ja tässä niistä muutama. Varsinaisia sisustuskauppoja en löytänyt, enkä uskaltanut lähteä etsimään Liisan vinkkaamaa kauppaa. Keskityin lähinnä lastenvaateostoksiin ja omien saappaiden sovitukseen. Siinä saappaita etsiessä kuin sattumalta löytyi sitten kivaa kotiinkin :)

 Tämä ihana boxi on Tildaa...se on hurjan suloinen ja sievä.
 Tildan söpö boxi

Tildalta tuli kotiin myös ihana ruusuinen lahjapaperirulla. Yhdet peltipurkit jäi vielä kovasti kaivelemaan mieltä, mutta tavaraa alkoi olla jo niin paljon, että jostain oli luovuttava.

Nämä GreenGaten teemukit ja niihin kuuluvat lusikat olivat alelöytö. Mukit käärin pakettiin ja vien kiitokset serkulleni.

 GreenGaten alepöydästä löytyi myös tämä ihana ruusulautanen. Punapilkulliset kulhot ja kannut eivät ole itse GG:tä, mutta ihanan jouluisat. Ne löysin Tiimarin tapaisesta kaupasta ja ne oli todella halvat.


Jouluisen kahvipöydän herkku :)
 Näin jälkikäteen harmittaa, kun näitä ei tullut ostettua enemmän. Nämä olisivat kovin ihania joulupaketteihin. Mutta kuten sanottu, ne ikävät painorajoitukset :(


 Kaikkea ihanaa siis löytyi Berliinistä ja moni asia jäi harmittamaan, kun eivät mahtuneet mukaan. Reissussa oltiin nyt kolmatta kertaa, joten ensi vuonna on varmasti mentävä hakemaan ne mitkä eivät tällä kertaa mahtuneet matkaan. Nyt siis säästämään!

Matka oli antoisa ja ihanaa oli reissata puolison kanssa kahdestaan. Mutta on se kotiintulo aina yhtä mukavaa.

                       -Home Sweet Home-

5 kommenttia:

 1. Kivoja tuliaisia, lautaset on niin kauniit.

  VastaaPoista
 2. Kiva, kun löysit kuitenkin kotiinkin kivoja juttuja :) Mäkin ostin eilen gg:tä, mutta siellä ei valitettavasti ollut mitään alepöytää ;(
  Nuo pilkkuastiat on tosi herkut, oliko kaupan nimi mahdollisesti Nanu Nana..?
  Sitä sun mainitsemaa (mun blogissa) toista kauppaa en tunne... En tiedä siis onko niitä muuallakin Saksassa...pitääkin katsoa netistä.
  Ihanaa, että teillä oli antoisa reissu ja sait tehtyä kivoja ostoksia lapsille, itsellesi ja kotiin tylsistä painorajoituksista huolimatta!
  Oma koti kullan kallis <3

  VastaaPoista
 3. Ihanat GrenGaten punaiset mukit, sopii tosi hyvin jouluiseen kattaukseen ja muutenkin piristämään talven pimeyttä. Saksassa on vielä lokakuussakin yleensä melko kivat kelit, joten sinne suuntautuvat shoppailu -ja muut reissut saa tehdä yleensä aurinkoisessa säässä. ainakin näin muistelen omia saksan aikojani.

  VastaaPoista
 4. Nuo punaiset valkopilkulliset <3 Oih...

  VastaaPoista
 5. Isot teemukit ja lautanen on siis GreenGatea ja noi punaiset valkopilkulliset siten NaNu NaNaa...ne oli todellakin vain 1.95€/kpl...tuo kannukin. Ai, että jo nyt harmittaa, kun niitä en ostanut enemmän. Mitenkähän olisi Liisan kuriiripalvelu ;)

  Liisa se KADEVE on hyvin samanlainen kuin Stockmann Suomessa eli voi hyvinkin olla, että sitä ei ihan joka kaupungissa ole. Ja aika kallis se on, mutta GG:n alepöytä oli suuri ilonaihe.

  VastaaPoista

Ilahdun kun kerrot käynnistäsi <3