VillaHovin eloa

VillaHovin eloa

torstai 25. elokuuta 2011

Täällä me olla höllötellään

Hovissa eletään häähumun hulinassa. Veljeni menee naimisiin ihanan Annan kanssa viikonloppuna ja täällä viimeistellään juhla-asuja, pakataan sukkahousuja ja juhlakenkiä. Aivan ihanaa päästä häihin, nähdä kaikki sukulaiset ja tanssia aamun tunneille...

Kameraa pakatessa ajattelin, että josko muutaman kuvan nappaisi VillaHovin olohuoneesta ja tekisi touhujen keskellä pienen postauksen. Täällä me nautiskellaan, pötkötellään ja ollaan vaan, kun muilta touhuilta ehditään.



 Olohuone, keittiö ja ruokailutila on meillä yhtä isoa avaraa tilaa. Tavallaan ovat omia erillisiä tiloja, mutta kuitenkin tiiviisti yhtä ja osa toisiaan. Sen vuoksi tekstiilienkin sävyt tulee mietittyä koko isoa tilaa ajatellen.
 Kiikku on uskomaton löytö. Äitini oli ostanut huutokaupasta ihanan vanhan kiikun ja siitä innostuneena istahdin Huuto.nettiin. Tämä kaunokainen löytyi samana iltana ja sain sen sieltä 10 eurolla ostahetihintaan. Olihan se toki Hoviin saapuessaan sinapinkeltainen ja räväkällä kukkakuosilla varustettu, mutta pientä tuunausta ja o' lala.
 Suharin hengähdystauko hoitopäivän jälkeen sohvan uumenissa ja lastenohjelmien lumoissa


 Iso kaappi kätkee sisälleen ihania aarteita. Valkoiset portaat äitini teki heinäseipäistä. Sain portaat valkoisen viltin kera eräänä jouluna "joulukukkana" vanhemmiltani.

 Vanha ovi oli pitkään etsinnässä ja lopulta se ihanuus löytyi

Romuromanttinen sisustuskirja on lahja viime äitienpäivältä...oikein pidetty lahja onki


 Pian saadaan syksyn ensimmäiset tulet takkaan...jostain syystä tuo sohvan divaaniosa on takanlämmityspäivinä suosituin paikka.





 Lopuksi pala ruokailutilasta...tänään piipahdin pikaisesti CountryWhitessa ihailemassa GreenGaten uutuuksia. Nämä lähti mukaan siitä valtavan ihanasta valikoimasta. Siinä meinasi ihan vallan seota...



6 kommenttia:

  1. Kyllä teillä on kaunista! Ihania yksityiskohtia vaikka kuinka paljon. Tuo kiikkukin, mikä löytö! :)

    GG:n syksyn uutuudet on aivan vallottavia... Jotain pitäis meillekin kotiuttaa ;)

    VastaaPoista
  2. Kaunista!♥

    Keinutuoli on aina ihana!:)

    Minäkin pidän paljon GG.n tuotannosta, niistä pikkukukista ja väreistä:)

    Hauskaa ja ikimuistoista hääjuhlaa!!!

    VastaaPoista
  3. Tosi nättiä teillä :) Kauniita yksityiskohtia ja huomaa, että suurella sydämellä sisustat.

    GG:stä tykkään minäkin, vaikkei meillä paljoa niitä löydykään...meillä kun ei niitä oikein myydä missään, niin säästyy houkutuksilta ;) Nettishoppailut on mulla nyt pannassa, hih ;))

    Hyvää viikonloppua Hoviin ja ihania häitä!!!

    VastaaPoista
  4. Todella kaunista olkkarissanne! Ihania huonekaluja, ja yksityiskohtia <3

    Gg:n astioita haaveilen itsekkin alkavani keräilemään, mutta meidän suunnalla niitä ei ole myynnissä missään, enkä oikein osaa netin kautta ostella. Ehkä joskus sitten..

    Teillä on varmasti ollut ihana viikonloppu häähumussa! Aurinkoista Sunnuntaita :)

    VastaaPoista
  5. Kaunista! Ihastelin teidän kauniita huonekaluja!

    Nuo GG:t ovat minunkin mieleeni. Muutamia juttuja olen hankkinut ja tämän syksyn mallistossa oli taas sellaisia melkein pakko hankkia juttuja ;o)

    Mukavaa sunnuntaita!
    -kisu-

    VastaaPoista
  6. Voi kiitos teille...viestejänne oli ilo lukea rakkauden täyteisen viikonlopun jälkeen. Häät oli mahtavat ja nyt on olo väsynyt...tanssia siis riitti aamutunneille saakka elokuun pimeässä ja tunteikkaassa yössä. VillaHoviin oli kiva palata ja toivottavasti oma sänky antaa virtaa uuteen viikkoon!

    VastaaPoista

Ilahdun kun kerrot käynnistäsi <3