VillaHovin eloa

VillaHovin eloa

torstai 18. elokuuta 2011

Minun ihana keittiöni

Keittiö on varmasti parasta VillaHovissa. Pidän sen avaruudesta, vaaleudesta ja samassa yhteydessä olevasta ruokailutilasta. Keittiö on alkuperäisessä kuosissa, vain ovien vetimet on vaihdettu paremmin maalaisromanttiseen keittiöön sopivaksi. Kuhmuja, kolhuja ja jälkiä siis löytyy. Paljon olisi toiveissa muuttaa, mutta pidän siitä kyllä kovasti tällaisenakin.



 Tämä ihana keittiöteline katossa on viime talven löytöjä WhiteHome liikkeestä Vantaan Koivuhaasta. Myös ruokailutilan lautashylly on sieltä löytänyt tiensä VillaHoviin.


 Tämän sivupöydän somistus ja asettelu vaihtuu usein...etenkin vuodenaikojen ja juhlien mukaan.


Tästä ihanuudesta kaikki kaunis on mielestäni keittiössäni alkanut.. Ihastuin tähän heti, kun tulimme katsomaan VillaHovia ensimmäistä kertaa. Onneksi edellinen omistaja möi sen minulle. Tämä on kannujen ikioma koti.





Kannuja on minulla paljon ja aina niitä vaan eksyy meille lisää. Vaikka kuinka päättäisin, että nyt saa kannut riittää, mutta kun uusi ihanainen tulee vastaan, en voi itselleni mitään. Jotenkin minusta vain tuntuu, että VillaHovissa on aina tilaa  yhdelle kauniille kannulle...

1 kommentti:

  1. No eipä ihme, että olet keittiöön tyytyväinen! Oikein kaunis, romanttinen ja vaalea kokonaisuus :) Ihania yksityiskohtia siellä täällä! Tuo sivupöytä ja pikkuvitriini etenkin ihastuttivat <3

    Mukavaa pian alkavaa viikonloppua!

    VastaaPoista

Ilahdun kun kerrot käynnistäsi <3