VillaHovin eloa

VillaHovin eloa

lauantai 20. elokuuta 2011

Lauantain löytöjä

Tauti alkaa helpottaa ja vihdoin pääsin kevyelle lenkille. Ja mihinkäs muualle se lenkki viikonloppuna suuntautuisikaan kuin lähi kukkakaupalle. Jälleen on tuoreita kukkia maljakossa...ihanaa!


Lähiostarilla asioidessa huomasin torilla olevan minikirpputorin. En ole varmaan koskaan ostanut kirpputorilta mitään niin nopeasti. Ostopäätös tapahtui muutamassa minuutissa :). Muu perhe odotti autossa, joten aikaa pohdinnoille ei jäänyt. No mitäpä tuosta...tyytyväinen olen tähän ikivanhaan emalivatiin. Elämää se tosiaan on nähnyt ja vati saikin kokea melkoisen puunauksen ennen esille pääsyä. Aluksi se lepää korkean jakkaran päällä, kunnes se löytää oman paikkansa VillaHovissa.

Taidanpa vielä illan iloksi leikata nurmikon ja kerätä maahan tippuneet omenat. Potemisen jälkeen on mukavaa taas puuhata.

Leppoisaa lauantaita!

1 kommentti:

  1. Heti täällä vastavierailulla, ja voi kuinka kaunis blogi täältä löytyikään! Enpä ole ennen tänne eksynytkään. Kahlasin kaikki kuvat läpi, niin kaunis koti ja kauniita kuvia! Liityin heti lukijaksi. :)

    VastaaPoista

Ilahdun kun kerrot käynnistäsi <3