VillaHovin eloa

VillaHovin eloa

lauantai 6. elokuuta 2011

Leppoisaa lauantaita

Alkusyksyn tuntua...se oli aistittavissa tänään. Arjen alkaminen tuntui selvästi, kun nukuimme tänään koko perhe pitkään. Kellon osoittamaan aikaan ei Hovissa kuulunut muuta kuin unista tuhinaa ;)


Eilisen iltamenon vuoksi en harmikseni päässyt ihanan Country White liikkeen avajaisiin. Tänään piti heti päästä tutustumaan maaseudun rauhaan muuttaneeseen kantakauppaani. Hurmaava liike on avattu Tuomarinkylän kartanoon Helsinkiin. Ehdottomasti tutustumisen arvoinen paikka...kaikkea ihanaa kotiin ja itselle. Tässä muutamia löytöjäni.
Eilen kävin pitkästä aikaa Huuto.netissä ja tein löydön. Olen jonkin aikaa haaveillut uudesta, mutta vanhasta olohuoneen pöydästä. Nyt löytyi tällainen pieni söpö pöytä. Aavistuksen ehkä liiankin pieni, mutta pienuudessaan minusta kovin suloinen.


Kun illat pimenee ja viilenee on ihana sytyttää taas kynttilät. Kovasti jo olisi mieli tehnyt mieli laittaa takkaankin tuli, mutta odottakoon se vielä viileämpiä iltoja.

Tervetuloa uudet lukijat...pikku hiljaa joukko VillaHovin vieraina kasvaa.

-Ansku

2 kommenttia:

  1. Voi mun olis myös tehnyt mieli tänään tuikkasta takkaan tulet mutta vielä myös odotellaan hitusen aikaa.. kynttilät syttyivät kyllä :) Ai miten suloiset löydöt!

    VastaaPoista
  2. Ihania löytöjä! Oikein soma tuo pöytäkin :) Pitäis itsekkin taas pitkästä aikaa poiketa huutonettiin.

    Täällä myös kynttilät syttyvät iltojen hämärtyessä. On sekin vaan aika kivaa, kun tulee syksy <3

    VastaaPoista

Ilahdun kun kerrot käynnistäsi <3