VillaHovin eloa

VillaHovin eloa

tiistai 23. elokuuta 2011

Prinsessan Paratiisi

Ihanan verhoidean sain Peipposen huoneesta. Vaniljainen blogin innostamana suuntasin eilen Ikealle. Sinne on helppo arkenakin suunnata, sillä se on meidän lähikauppa...tuossa vajaan kilometrin päässä.

Vaaleanpunainen pellavakangas löytyi ja naapurilta piti heti kotimatkalla hakea ompelukone lainaan. Illalla sain verhot ompelukuntoon ja aamutohinassa vielä ehdin ne ommellakin. Nyt on uudet verhot ikkunassa ja ihana syksyinen tunnelma tuli heti, kun hennot ruutuverhot laitettiin odottamaan kesäverhon vaihtoa.

Samalla pääsette kurkistamaan pienen 3v tinttarallan huoneeseen. Tyttö on pippurinen ja omapäinen pieni naisen alku. Iso veljen perässä mennessä ja touhuja matkiessa ei aina oikein prisessalta tunnu :)



 Valkoinen pieni pöytä ikkunan alla on joskus ollut tumma, samoin vieressä oleva pieni nukensänky.
 Tämä ihana hylly on muutaman vuoden takaa, vielä silloin Jumbossa olleesta CountryWhite liikkeestä.
Tytön kasvaessa tarvitaan myös vaatteille lisää tilaa. Tämä vanha liinavaatekaappi on ostos Huuto.netistä viime keväältä. Ostaessa se oli kermanvalkoinen ja sitä hiukan vaalensin lisää. Maalauksen yhteydessä vaihdoin myös vetimet. Prinsessakin pitää kaapista, kun hän voi itse valita sopivat vaatteet...
 Kesän hitti retroradio...neidin huoneeseen sopivalla kuosilla.

 Näkymää huoneen ovelta


Naapurin puuvajasta löytynyt lankku pääsi maalikäsittelyn jälkeen seinälle ja ihanuudet pääsee hyvin esille.

 Unet maistuu makoisalta, kun on Barbaba turvana.

Minun pieni prinsessani, jota ei saa enää ollenkaan kutsua pieneksi...

11 kommenttia:

  1. Voi iiks,miten kaunis huone,kyllä ihan prinsessaiselta vaikuttaa=D Kateeks käy tuo Ikean naapuruus,meiltä matkaa 150 kilsaa,joten ei joka päivä siellä shoppailla...Oikein mukavaa viikkoa sinulle!

    VastaaPoista
  2. Voi miten suloinen valtakunta prinsessalla :) Ihanat kyllä noi pellavaverhot. Pitäsköhän nekin lisätä Ikean listaan? ;)

    Tilkkupeittokin aivan ihana <3

    VastaaPoista
  3. Kylläpä saitkin nopsaan verhokankaat haettua ja laitettua! Hih, nauratti kyllä, kun meillä kävi ihan samoin, että illalla ostosreissun päätteeksi äkkiä vielä mittailin ja nuppineulotin (ennen tytön nukkumaanmenoa) ja seuraavana aamuna ensitöikseni yöpaidassa vielä kone jo surisi menemään ;D Heti valmista saatava, mieluiten eilen!!
    Tosi ihana Tinttarallan huone! Kivoja yksityiskohtia ja kauniita juttuja, naulakko on aivan super-herkullinen!!!
    Kiva, kun sait verhovinkin meiltä :)
    Mukavaa keskiviikkoa!

    VastaaPoista
  4. Ihana huone! Tuo retroradio on ihan huippu, mistähän noita saa? :)

    VastaaPoista
  5. Onpas rinsessalla ihana valtakunta :)

    VastaaPoista
  6. Kiitos ihanaiset kauniista sanoista. Ikea on tosiaan ihanan lähellä, mutta toisaalta niin lähellä, että välillä sen ihanuutta ei edes ymmärrä. Sinne kun pääsee koska vaan, niin se hohto himmenee :). Sitten tarvitaankin näitä ihania vinkkejä muilta, että tietää mitä kaikkea sieltä voisi löytääkkään.

    Hannele:
    Retroradiota myy Clas Ohlsson. Sitä on valkoisena ja kukallisena, hinta muistaakseni 30€.

    VastaaPoista
  7. Ihana kammari prinsessalla! Paljon ihania yksityiskohtia! Mä oon tekemässä Ikean ostoslistaa, meiltä kun on sinne vähän matkaa, on hyvin suunniteltava, mitä haluaa...muuten karkaa mopo käsistä ;o)

    Kivaa viikon jatkoa!
    -kisu-

    VastaaPoista
  8. Kiva on kammari ja itse ihailin etenkin tuota vaaleanpunasita naulakkoa! Kaunis!! Mistä mahtaa olla peräisin? :)

    VastaaPoista
  9. Kiitokset Suvi. Naulakko/hylly on parin vuoden takaa, silloisesta Jumbon CountryWhite liikkeestä. Hyllyjä ei enää ole siellä myytävänä ja liike sijaitsee nykyään Helsingin puolella Tuomarinkylän kartanossa.

    VastaaPoista

Ilahdun kun kerrot käynnistäsi <3