VillaHovin eloa

VillaHovin eloa

sunnuntai 10. joulukuuta 2017

Ihanat naiset kylässä

Tämä viikonloppu alkoi aivan ihanissa merkeissä. Tein perjantaina vain puolikkaan työpäivän ja kiiruhdin kotiin laittamaan pöydän koreaksi kauan odotetuille vieraille. Meillä on jälleen blogisiskosten tapaaminen ja tällä kertaa se oli täällä meidän huudeilla. Treffit alkoi tosiaan VillaHovista, jossa tankkasimme herkuilla vatsat täyteen ennen shoppailukierroksen alkua. Näitä reissuja odottaa aina niin ilolla.

VillaHovissa nautiskelun jälkeen ehdimme perjantaina kiertää muutamat putiikit ennen poreammeen ja kuohuvan kuplista nauttimista. Hyvin levätyn yön jälkeen jaksettiin shoppailla koko lauantaipäivä. Illaksi kaikki naiset ehtivät sitten omien rakkaidensa luo kera ihanien ostoksien. Kyllä näistä viikonlopuista saa paljon ja jaksaa näiden muistojen kera odottaa seuraavia treffejä. Kiitos ihanaiset Allidaalia, Omakotionnenpesä, Pieni Pilvenhattara, Talo tähtitaivaan alla ja Vaniljahouse <3. Kuvia VillaHovista sekä ihanista puodeista löydät näitten ystävieni ihanilta instatileiltä. Tämä ensimmäinen upea kuva on Pienen Pilvenhattaran kaunis otos.

Sunnuntaiaamuun saikin herätä omasta sängystä ja viettää leppoista aamua kotosalla. Uudet löydöt laitettiin paikalleen ja sytytettiin kynttilät. Jouluun on enää kaksi viikkoa.

Nyt syttyy toinen kynttilä...

-Ansku

1 kommentti:

  1. Kiitos ihana vieraanvaraisuudesta, oli ihanaa <3 Ja niin kaunis VillaHovi!

    VastaaPoista

Ilahdun kun kerrot käynnistäsi <3