VillaHovin eloa

VillaHovin eloa

sunnuntai 17. joulukuuta 2017

Enää viikko jouluun...

Mihin tämä aika rientää, viikon päästä on jo jouluaatto. Jouluvalmistelut ovat kyllä hyvällä mallilla, mutta tuntuu, että vastahan tämä odotus alkoi. Viimeiselle viikolle jää toki muutaman leipomiset ja kaupassa käynti, mutta kaikki isommat hankinnat on tehty. Joulukuusi tulee huomenna ja sitä neiti odottaa ihan malttamattomana...ehkä siksi, kun silloin muutama paketti ilmestyy taas kuusen alle.

Eilen meillä kävi sukulaisia glögillä ja nautiskelimme herkkupödän äärellä joulusta fiilistellen. Oli oikein mukava ilta kummien, kummipojan ja serkun seurassa. Aamupäivällä hain muutaman tuoreen eucalyptuksen oksan, neilikan ja leikko amarylliksen maljakkoon, jouluviikolla haen vielä muutaman tuoreen hyasintin. Naapureiden joulukukka-asetelmat tehdään ja viedään naapureiden iloksi sopivasti jouluksi.
Tänään olisi tarkoitus viedä lähiseudun tuttaville joulukortit postilaatikkoon ja kääriä loput paketit. Jostain pitäisi etsiä myös joulukuusen matto valmiiksi. Kuusen tulo myös tarkoittaa sitä, että olohuoneessa pitää tehdä pieniä muutoksia. 

Mukavia nämä viime hetken joulupuuhat. 

Ihanaa kolmatta adventtia,

Ansku

P.S. Unelmien Talo ja Koti lehdessä viime jouluna ilmestynyt juttu meidän kodista löytyy nyt myös nettiversiona. Käy kurkkaamassa miltä VillaHovin joulu näytti 2 vuotta sitten.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdun kun kerrot käynnistäsi <3