VillaHovin eloa

VillaHovin eloa

sunnuntai 15. lokakuuta 2017

Syksyn upeat auringonsäteet

Tänä syksynä on saatu vesisateita oikein urakalla, tuntuu ettei auringolle ole annettu tänä syksynä laisinkaan mahdollisuutta. Ainakin täällä etelässä tuntuu, että sadetta on riittänyt aamusta iltaan, päivästä ja jopa viikosta toiseen. Melkoisen masentavaakin elää märän ja harmaan keskellä. Viikolla auringonsäteet ilahduttivat jo hetken työpäivän aikaan ja tänään on saatu nauttia auringon valosta ja lämmöstä oikein kunnolla.

Heti aamutoimien jälkeen kiiruhdin pihalle haravan varteen. Kännykällä nappasin kuvia pihan upeasta syystunnelmasta ja niitä voitte kurkata instan puolelta.  Portailla olevasta hortensiasta leikkasin muutaman kukinnon olkkarin pöydälle maljakkoon, niin upeat sävyt alkuperin valkoinen kukka on saanut.

Ulkoilun jälkeen lounasta valmistaessa oli pakko napata kamera käteen ja vangita nuo sisälle saakka saapuneet säteet. Nyt onkin kiva ottaa pienet päikkärit auringon lämmittäessä sohvalla lepäilevää emäntää, sitten päiväkahvit nassuun ja takaisin pihalle. Puuhaa riittää onneksi ihan koko päiväksi. Kylläpä on mieli ja keho ihan toisella fiiliksellä tällaisen kunnon ulkoilupäivän jälkeen. Tällaisia päiviä kiitos lisää, syysloma saisi kivan lisämausteen.

Aurinkoisia syyspäiviä,

Ansku

P.S. Eilen tuli muuten ostettua ensimmäiset joulujutut ja yksi niistä muutti jo sohvannurkkaan ;) Tästä se odotus alkaa...

3 kommenttia:

 1. Samanlainen haravointiurakka on ollut täällä meilläkin,
  mutta on ollut hauskaa oleskella ulkona kun aurinko kerrankin
  paistoi.
  Hyvää sunnuntain jatkoa!
  T. Monica blogista MINA TVÅ HEM

  VastaaPoista
 2. Ihanan värinen hortesia. Ne ovat jänniä kun nekin vaihtaa väriänsä syksyyn tultaessa.
  Mä otin viime vuonna sisälle, ja vieläkin on ihan hyvän näköiset. En laittanut vettä maljakkoon.

  VastaaPoista
 3. Ihanan aurinkoinen syyskoti <3

  VastaaPoista

Ilahdun kun kerrot käynnistäsi <3