VillaHovin eloa

VillaHovin eloa

keskiviikko 4. lokakuuta 2017

Lepotuoli

Minulla on jo jonkin aikaa pyörinyt mielessä lepotuolin hankinta vanhan kiikun tilalle. Keinutuolissa ovat istunut lähinnä isot mailegin puput ja koska kiikussa on pieni vika, ei siinä juurikaan kukaan muuten istu. Savon reissulla lueskelin matkalla mainoslehtisiä ja tämä harmaa kaunotar jäi pysyvästi verkkokalvolle mieleen.

Tuoli oli vielä sopivasti Jyskissä tarjouksessa ja siitä lähti seuraava kodinmuutos toteutumaan. Kiikku saa siirtyä kiertoon, jotta on tilaa uudelle tulokkaalle. Tämä ejerslev tuoli sopii muotokielensä puolesta täydellisesti noitten ruokailutilan texastuolien kanssa, niissä on jopa jalat saman sävyistä tammea. Tuolin harmaa kuosi on erityisen mieluinen ja sointuu hyvin sohvilla olevien tyynyjen ja täkkien kanssa yhteen.

Syyskuun aikana kodissa tapahtui pitkästä aikaa paljon pieniä, mutta kuitenkin kokonaisilmeeseen suurestikin vaikuttaneita muutoksia. Tavara on myös vaihtanut omistajaa ja kivasti on tullut tuottojakin kirpputorimyynnistä. Ei tunnu, että pelkästään kuluttaisi kun uusia hankintoja on voinut kustantaa vanhojen tavaroiden myynnillä.

Uusien huonekalujen lisäksi kodin on vallannut syksyn myötä kynttilät. Ikeasta on käyty hakemassa varaston täydennystä ja kynttilän lämpimästä valosta nautitaan meillä melkein joka päivä.

Vaikka kotiin on lisääntynyt harmaan sävyt ja ulkonakin meinaa olla harmautta, niin uudet jutut ja kynttilän valo tuo kyllä piristystä tähän synkkään vuoden aikaan.

-Ansku

5 kommenttia:

 1. Sopii ihan täydellisesti 💗

  VastaaPoista
 2. Hyvän värinen tuoli, näyttää tosi mukavalta!
  Keinutuoli olisi kiva pitää olohuoneessa mutta kun
  keinutuolit vie aika paljon tilaa.
  Meidän keinutuoli on ollut lainassa välillä kun vauvoja on tullut maailmaan :) se on paras tuoli missä saa vauvan rauhoittumaan.
  Hyvää viikonloppua!
  Monica blogista MINA TVÅ HEM

  VastaaPoista
 3. Ihana tuo nojatuoli ja sopii kyllä ihan täydellisesti teille♡

  VastaaPoista
 4. Kaunis on tuo tuoli todella ja passaa teille täydellisesti!
  Niin upea koti kerrassaan <3

  Ihanaa viikonloppua sinne! :)

  VastaaPoista

Ilahdun kun kerrot käynnistäsi <3