VillaHovin eloa

VillaHovin eloa

sunnuntai 29. lokakuuta 2017

Pientä pintaremonttia

Alkusysyksystä meidän ruokailutila on kokenut pienen muutoksen. Tila sai muutaman uuden tuolin, vanerivalaisimen ja avohyllyt. Muutos on ollut oikein mieluisa ja kokonaisuus onnistunut. Avohyllyjä kiinnittäessä tosin jo todettiin, että olisihan nuo hyllyt saaneet kyllä leveämmätkin olla.

Syyslomalla kävin ystäväni Maaritin luona Pienellä Pilvenhattaralla ja siellä ihastelin hänen ihanaa uutta keittiötään. Kun näin keittiön kauniit ja upeat avohyllyt, tiesin että meidänkin ruokailutila vaatii leveämmät hyllyt. Viime sunnuntaina sitten ajelin heti aamusta rautakauppaan, hankin uudet lankut ja maalisuti lähti heilumaan. Toinen blogisiskoni Allidaalia kannusti vaihtamaan puun väriset kannattimet valkoisten tilalle. Clasulta löytyikin valmiina kauniit tammiset kannattimet, joten muutos oli helppo toteuttaa.

Nyt hyllyt ovat juuri sellaiset kuin pitääkin ja ne asettuvat seinälle edeltäjiänsä paremmin. Ja nuo uudet kannattimet olivat kyllä nappi valinta. Vanhat  kapeammat hyllyt jäivät odottamaan seuraavaa paikkaansa, sillä niitä kovasti haaveilen keittiön erkkerin yläpuolelle vanhan vitriinin tilalle. Avohyllyjen myötä keittiökin muuttuisi varmasti kovasti ja niistä tulisi ruokailutilan kanssa entistä eheämpi kokonaisuus.

Tämä viikonloppu on vietetty hyvin pitkälti kotosalla. Keli on ollut aika kurja, mutta päätin aamusta lähteä uhmaamaan räntäsadetta pihalle. Sain viimein heitettyä kaikki kesäkukat pois, tosin muratit jätin kun tiedän niiden kestävän aika hyvin talvellakin. LilleVillakin sai jo kausivalot ylleen.

Iltapäivästä lämmitin kupposen lämmintä glögiä ja herkuttelin eilen leivotuilla piparitortuilla. Samalla kaivoin askartelulaatikon esille ja päätin aloittaa mukavan urakan. Joku saattaakin arvata mitä täällä valmistellaan...niin mieluisia puuhia.

Odotus on alkanut...

-Ansku

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdun kun kerrot käynnistäsi <3