VillaHovin eloa

VillaHovin eloa

maanantai 20. maaliskuuta 2017

Hemmottelua

Kerroinkin jo teille edellisessä postauksessa muutamalla sanalla meidän reissun ihanista puodeista. Ihastelin puotien kuvia vielä kännykästä ja ajattelin jakaa tänne blogiinkin muutaman otokset kollaasin muodossa. Ensimmäisenä pääsimme Sisutusliike Aveliaan Turun Ruissaloon. Satama-alueella sijaitsevalla puodilla on tosiaan huikeat puitteet vanhassa telakkarakennuksessa, mieletön historian havina. Täällä saimme nauttia kuohuvat aurinkoisella terassilla ja maistella kahvion ihania antimia shoppailun lomassa. 



Turun jälkeen ajelimme Raisioon, jossa sijaitsee punamultatalossa sisustuspuoti Vanha Vanto. Täällä maaseudun rauhassa, kotieläimien ja omenapuiden suojassa tunnelma oli niin seesteinen. Koriste-esineitä, kirpputoriaarteita, valkoista posliinia ja kaikkea kaunista maalaisromanttiseen kotiin. Aivan ihana paikka.


Shoppailun jälkeen ajelimme Naantaliin. Reissussa on aina parasta, kun pääsee toisen petaamaan petiin, syömään toisen tekemää ruokaa ja nauttimaan ihanien naisten seurasta ilman lastenhoitohuolia ja kotihommia. Meillä  naisilla yksi reissun kohokohdista on byjamabileet, jotka kruunaa pitkän shoppailupäivän. Tällä kertaa byjamabileet järjestettiin idyllisessä Naantalin puutalokorttelissa, Hotelli Bridget Innissä. 

Täällä oli naisilla tilaa levittää ostoskassit ja matkalaukut. Hyvää ruokaa, juomaa ja leppoisat saunanlöylyt. Sitten herkkuja kynttilän valossa, villasukat jalassa ja parhaasta seurasta nauttien. Kyllä se vaan tuntuu luxukselta, kun perheen äidit pääsee valmiille. 

Ae että...












Täällä huoneistossa mahtuisi asumaan isompikin perhe. Hotelli tarjoaa hyvin eri kokoisia huoneita, joten täällä yöpyy romanttisesti niin pariskunnat kuin kesällä perhelomalla oleva isompikin seurue. Sijainti Naantalin keskustassa on mitä parhain. Hienot puitteet ja se aina ihana Naantalin aurinko. 

Kyllä taas jaksaa arjessa, kun on hemmoteltu olo.

-Ansku

* Yhteistyössä Hotel Bridget Inn *

4 kommenttia:

  1. Kiitos mielenkiintoisista kuvista. Oli kiva katsella.

    VastaaPoista
  2. Magnifico reportage, luoghi e ambienti veramente incantevoli ♥!!! Paola

    VastaaPoista
  3. Kyllä vain oli meillä taas kiva reissu!!!
    Seuraavaa suunnittelemaan ja odottelemaan :)
    Ihastuttavaa viikonloppua!

    VastaaPoista

Ilahdun kun kerrot käynnistäsi <3