VillaHovin eloa

VillaHovin eloa

sunnuntai 19. maaliskuuta 2017

Reissu ystävien kanssa

Jälleen oli se odotettu viikonloppu, kun kuusi hulvatonta naista pakkasi kassinsa ja suuntasi blogitapaamiseen. Tällä kertaa kälättävä akkalauma tapasi toisensa Turussa. Perjantaina eri puolella Suomea naiset starttasivat matkaan aamutuimaan ja sadetta uhmaten pääsimme turvallisesti perille. Kiersimme kauppoja hetken Turun keskustassa ja söimme aivan mielettömät burgerit lounaaksi.

Lounaan jälkeen suuntasimme Ruissaloon, jossa oli mielettömällä paikalla ihana sisustusliike Avelia. Siellä vierähti pitkä tovi upeassa puodissa omistajan hemmotellen meitä puodin historian ja herkullisten antimien äärellä. Kun täältä ihanuudesta maltoimme lähteä, suuntasimme Rasioon Vanhaan Vantoon. Tämä ihana puoti maaseudun rauhassa ja omenapuiden ympäröimänä hurmasi meidät täysin. Aivan ihania puoteja, vieraanvaraiset omistajat ja molemmissa kovin erilaiset, mutta upeat puitteet sisustusliikkeen pitämiselle. Kyllä meidän kelpasi. Molemmista puodeista löydät kuvia Instasta.
Tyhjin käsinhän näistä reissuista ei ikinä selviä. Reissulöydöt on nyt aseteltu kotiin ja sen myötä innoistuin muutenkin sisustelemaan ja laittamaan lisää kevättä kotiin. Muutama suloinen idea pääsiäiseenkin löytyi noista ihanista puodeista. Löydöt olivat niin VillaHovin näköisiä, että liekö lukijat edes tunnistavat mitä kaikkea uutta kotiin löytyikään. Kotia laittaessa tuli kaiveltua myös viime keväisen reissun löytöjä esille. Kuvia on ainakin paljon niin uusista kuin vanhoistakin aarteista.

Kyllä taas jaksaa arkea, kun on viettänyt mitä voimaannuttavimman viikonlopun parhaiden ystävien seurassa. Kiitos Murut <3

-Ansku

1 kommentti:

  1. Oli taas mukava reissu ♥

    Kauniisti olet kotia kevääseen laitellut. Ja löydötkin ovat löytäneet paikkansa.

    VastaaPoista

Ilahdun kun kerrot käynnistäsi <3