VillaHovin eloa

VillaHovin eloa

perjantai 25. joulukuuta 2015

Joulupäivä

Leppoisat joulupäivän terkut VillaHovista. Jouluaatto on takana, lahjat oli runsahat ja ruuat makoisat. Tänään nautitaan lahjoista, jatketaan herkkuttelua ja käperrytään sohvalle leffojen pariin. Tässä vielä kuvia eilisestä joulupöydän kattauksesta. Ruuat meillä onkin tarjottavana aina erkkerin päällä, jotta kattaus pysyy seesteisenä.

Kattauksessa jatkui kodin punavalkoinen väritys. Pääosin valkoiset liinat ja punaista tuotiin pöytään tulppaanien, kynttilöiden ja koristeomenien avulla. Kirpputorilta ostetut vanhat aterimet pääsivät ansaitusti juhlapöydän kattaukseen. Kuvia tuli napattua valtavasti ja kun en osannut karsia tarpeeksi, niin tässä niitä nyt on sitten ihan runsaasti...kuten jouluna on tapana laittaa ;)

Jouluaatto olikin todella kaunis ja aurinkoinen päivä, vain lumi puuttui. Joulupäivän aamuun heräsimme sateisissa tunnelmissa ja muutama hämyinen kuva tuli napattua heti aamusta. Pilkahti se aurinko tosin hetken tänäänkin, kunnes tuli taas hämärän hyssy ja pimeys. Tupa täyteen kynttilöitä ja suklaakulhon viereen köllöttelemään. Joulu onneksi jatkuu vielä...Leppoisaa ja rauhallista joulua,

Ansku

6 kommenttia:

Ilahdun kun kerrot käynnistäsi <3