VillaHovin eloa

VillaHovin eloa

sunnuntai 6. joulukuuta 2015

Joulukuun 6.päivä

Tänään vietämme jo toista adventtia ja samalle päivälle osui tänä vuonna myös itsenäisyyspäivä. Meidän itsenäisyyspäivään ei kuulu suuria traditioita, pukuloistoa tulee kyllä katseltua aina sohvan nurkasta pyjama päällä. Lapsuudessa päivään kuului isin synttärikahvit ja onnittelut. Isi aina puijasi meitä, että koko Suomi liputtaa ja juhlii hänen kunniakseen ;)

Tänään vietämme rauhallista sunnuntaita kotona paketteja käärien ja joulusaippuaa tehden. Tinttaralla toivoi sen tekemistä tänäkin vuonna, joten saippuasta taidamme kääriä pienet jouluiset paketit iltapäiväkerhon hoitajille. Samalla varmasti saamme tehtyä muutaman kauniin joulusaippuan omaankin käyttöön. Toki päivään kuuluu onnittelupuhelu rakkaalle isukalle, paketti laitettiinkin hänelle postiin jo viikolla.Hyvää syntymäpäivää isi ja itsenäinen Suomi <3

Nyt syttyy toinen kynttilä...

-Ansku


7 kommenttia:

 1. Tunnelmallista itsenäisyyspäivää muru <3
  Ihanat kuvat <3

  VastaaPoista
 2. Meillä ei ole myös muita traditioita,kun katsoa linnanjuhlat tv:stä.Tänään jatkan jouluaskartelua,sain eilen jopa miehenkin kaveriksi.

  VastaaPoista
 3. Meillä ei ole myös muita traditioita,kun katsoa linnanjuhlat tv:stä.Tänään jatkan jouluaskartelua,sain eilen jopa miehenkin kaveriksi.

  VastaaPoista
 4. Ihana tunnelma♥ hyvää itsenäisyyspäivää!

  VastaaPoista
 5. Hyvää itsenäisyyspäivää teille :)

  VastaaPoista
 6. Itsenäisyyspäivän halauksia sinne<3
  SisustEllen

  VastaaPoista
 7. Nämä kuvasi ovat niin ihastuttavia!

  VastaaPoista

Ilahdun kun kerrot käynnistäsi <3