VillaHovin eloa

VillaHovin eloa

sunnuntai 7. kesäkuuta 2015

Viikonloppu ihan pihalla

Täällä on vietetty koko viikonloppu pihalla. Kukkia istutellen, nurmikkoa leikaten ja rikkaruohoja kitkien. Meillä ei todellakaan ole mikään iso piha, mutta kyllä sitä puuhaa vaan riittää. Ilmat suosivat kivasti viikonloppuna, vaikkei vieläkään mistään helteistä olla päästy nauttimaan. Tänään mittari kohosi sentäs jo +20'c tietämille ja sen kyllä tunsi iholla, kun lyhythihaisella mekolla nautiskeli Hoviljongissa. Ikävintä ulkoilussa oli siitepöly, voi tuota kauheaa keltaisen pölyn aiheuttamaa sotkua. Tumma terassin pinta on aivan karmean näköinen. Sataisipa yöllä ja puhdistaisi tuota luontoa.

Eilen innostuin hakemaan Plantagenista pelargonioita ja muratteja. Niistä tein istutuksia noihin sinkkisaaveihin. Valkoisen ja vaaleanpunaisen yhdistelmä vihreällä verhoiltuna on kyllä kaunis. On kyllä ilo silmälle ja mielelle.

Kyllä kropassa huomaa, että on pihalla kykitty ja kannettu multasäkkiä. Nyt lähden saunanlämpöön venyttelemään kipeytyneitä lihaksia ja sen jälkeen onkin ilo pujahtaa puhtaisiin lakanoihin. Tuulen tuiverruksessa pyykitkin kuivuivat hetkessä tänään.

Näillä eväillä uutta arkea kohti,

Ansku


2 kommenttia:

  1. Kyllä Suomi on iso maa! Oulussa on tullut vuorokauden vettä ihan valtavasti ja ulkona on tosi kylmä! Tänään olemme vain kököttäneet sisällä, lukeneet ja syöneet. Pihalla olisi niin ihana puuhastella.
    Teillä on tosi kesäistä ja kaunista:)

    VastaaPoista
  2. Niin kaunista! <3 Täällä oli aivan hurja myrskytuuli kaiken päivää tänään ja vettäkin satoi vähän väliä. Lämpöä riitti kyllä, mutta pihalla ei juuri voinut olla.

    VastaaPoista

Ilahdun kun kerrot käynnistäsi <3