VillaHovin eloa

VillaHovin eloa

torstai 4. kesäkuuta 2015

Kesäiltojen iloja

Niin, minun piti postailla sieltä Tinttarallan huoneesta. Mutta ne lelut eivät vaan ole löytäneet omille paikoilleen ja minähän en voi sotkua kuvata...en vaan voi. Se postaus siis saa odottaa neidin siivousinnostuksen iskemistä. Vaaleanpunainen huone on kyllä kuin karamelli, mutta nyt todellakin koristeltu kaikenlaisella pienellä hilpetöörillä. Ja kuinka ollakkaan, kuvia on taas samoilta kulmilta ja kukkasista. Nämä kukat vaan tahtovat asettua aina näille samoille paikoille, sinne missä eniten aikaa vietetään ja missä niitä eniten tulee ihasteltua.

Kesäiltaisin on kyllä uskomattoman paljon virtaa työpäivän jälkeen. Lämpö...no joo saisi olla lämpimämpi, valoisuus ja kiireettömyys saa virtaa tähän emäntään. Esikoinen on lomalla, joten hänelle on annettu joka aamu jotain mukavaa kotipuuhaa päiväksi. Kyllä siinä äidille jää selvästi enemmän aikaa lenkkeillä, kerätä kukkasia ja ihailla kukkapenkkejä.


Vaikka omaan lomaan onkin vielä neljä viikkoa aikaa, kyllä sitä kesäiltojen ansioista jaksaa odottaa. Muutaman viikon päästä on jo mittumaari, ihana kesäjuhla. Mökkijuhannus järven rannalla katkaiseekin kivasti arkea. Sitä mummolan mökkitunnelmaa odotetaan jo kovasti koko perhe.

Yksi päivä vielä ja sitten huilataan!

Viikonloppua,

Ansku8 kommenttia:

 1. Joka kerta olen aivan ihastunut kuviisi<3 Kiitos! :D Ja tuo keittiönvaaka on ihana<3 Sopii todella hienosti keittiöösi. :) Mukavaa viikonloppua sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jonna kauniista sanoista ❤️ Vaaka on munkin lemppari, sillä se niin usein kuvissa onki ;)

   Poista
 2. Kauniita yksityiskohtia.
  Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 3. Kyllä on niin hempukoita alkukesän kukkia. Aivan ihania sävyjä. Ajattelin mennä huomenna keräämään lupiineja ja koiranputkia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Hanni, kiva kuulla sinusta :) Luonnonkukat on kyllä niin ihania ja mikä parasta saa kerätä niin paljon kuin jaksaa ❤️

   Poista
 4. On nämä sinun sommittelusi aina vaan niin ihania<3

  VastaaPoista

Ilahdun kun kerrot käynnistäsi <3