VillaHovin eloa

VillaHovin eloa

perjantai 17. huhtikuuta 2015

Kohti viikonloppua

Viime viikonlopun Plantagenin reissulta ostin keittiönikkunalle mummon ihanaiset pelargoniat. Kovin on vielä pakkaset kiusanneet öisin ja kukkia onkin saanut iltaisin käydä peittelemässä harson suojaan. Onneksi eivät ole nuo aarteeni paleltuneet. Yhden noista upean pinkeistä pelargonioista säästin sisälle ja laitoin tuohon soppakulhoon. Leikkokukat onkin jäänyt hetkeksi ostamatta, kun hortensiat, orvokit ja pelargoniat tuovat iloa kotiin.

Voi kunpa vapaapäiville tulisi yhtä kaunis ja aurinkoinen sää kuin viime viikonloppuna. Tänään on kyllä nähty tuolla ulkona kaikenlaiset säänvaihtelut vesisateesta auringon paisteeseen ja raekuuroon. Yllätyksiä koko taivas täynnä.







Viikonloppuna on pojan salibandykauden finaaliturnaus, neidillä on tiedossa kaverisynttärit ja isäntää kutsuu golfviheriöt. Itsellä ei suurempia suunnitelmia olekkaan, joten taidan nauttia kuntoilusta, pihapuuhista ja rentoutumisesta. Tänään sain tulla siivottuun kotiin, joten rennolla menolla on ilo startata nämä vapaapäivät.

Viikon päästä onkin tiedossa aivan ihana viikonloppu. Ihanat sisustussiskot kokoontuu tällä kertaa Pienelle Pilvenhattaralle...tuskin maltan odottaa <3

Ihanaista viikonloppua,
Ansku




6 kommenttia:

  1. Ihanat kuvat ja ihanat pelargoniat.♡
    Kyllä tässä jo niin odottaa ilmojen lämpiämistä.
    Eilen siskoni oli auttamassa pihahommissa, välillä paistoi aurinko ja hetken kuluttua tuli vettä ja räntää vuorotellen.
    Mukavaa viikonloppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitokset Titti <3 Kyllä tuota lämpöä todellakin jo kaipaa. Täällä ei ole aurinkokaan jaksanut paistaa koko viikonloppuna.

      Poista
  2. Ihanat kuvat!
    Minulla jäi sinikello yöksi ulos ja sattuipa oleen pakkasta ja sen taru oli sit siinä ☺

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitokset Hanne <3 Nuo yöpakkaset ovat kyllä melko petollisia.

      Poista

Ilahdun kun kerrot käynnistäsi <3