VillaHovin eloa

VillaHovin eloa

lauantai 11. huhtikuuta 2015

Paluu Hoviljonkiin

Oi miten kesäistä päivää olemme saaneetkaan viettää. Aurinko on ollu seuranamme koko päivän ja lämpötila on huidellet reilusti kymmenen paremmalla puolella. Lämpimän kelin innoittamana tuli pestyä lakanapyykkiä ja uloshan ne oli saatava kuivumaan. Pienen lauantaisiivouksen jälkeen ajelin Plantagenille kukkaostoksille. Ensimmäiset kesäkukat on ostettu...tästä se alkaa :)

Päiväkaffet oli ehdottomasti päästävä nauttimaan ulos, joten Hoviljonki puettiin kevätkuosiin. Vielä ei katosta nostettu Hoviljongin päälle, mutta terassi lakaistiin ja takapihan puolelta nostettiin valkoinen kalusteryhmä Hoviljonkiin. Tolulla putsattiin paikat, haettiin pehmusteita ja raikas matto takapuolta lämmittämään. Voi miten maistui kaffet hyvälle auringon lämmittämällä terassilla.
Terassi kaipaa kyllä talven jälkeen kunnon pesua ja öljyä pintaan, mutta ne puuhat  saavat odottaa vielä tovin. 

Keittiönikkunalle uskalsin jo istuttaa ihastuttavat vaaleanpunaiset pelargoniat. Niitä tulee kyllä taatusti kiikuteltua vielä yöpakkasten uhatessa sisälle. Kun näin nämä muhkeat yksilöt, niin en vaan voinut jättää niitä ostamatta. Erkkerin ikkunoille ostin pienet sinertävät orvokkiamppelit. Muuten VillaHovin portailla kukki aurinkoiset tetenarsissit.

Kyllä tällaiset päivät ovat aivan ihanaa terapiaa <3

-Ansku


4 kommenttia:

 1. Voi miten kaunista ja keväistä! Ei vaan Oulussa vielä... Tulusipa kevätsade ja veisi lumet mennessään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täällä on kyllä lumet jo sulaneet ja vihreää alkaa ilmestymään puskien juurelle. Eilen bongasin ensimmäiset valkovuokotkin. Tosin aurinkoinen aamu vaihtui vesisateeksi täälläkin. Onneksi saimme eilen nauttia <3

   Poista
 2. Oi oi miten kauniit kuvat <3 Aivan huippu ihanaa alkaa "asumaan" ulkona kun säät suosivat! Kaunis Hoviljonki ai että!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitokest Jonna <3 Kyllä tuo ulkona puuhailu on ihan huippua, eilen olin lämmintä ja aurinkoista...nyt täällä alkoi satamaan. En malta odottaa kesää Hoviljongin varjossa <3

   Poista

Ilahdun kun kerrot käynnistäsi <3