VillaHovin eloa

VillaHovin eloa

lauantai 18. huhtikuuta 2015

Iltapala

Lauantai onkin ollut menoa koko perheellä. Onneksi illasta saatiin koko perhe kotiin ja saunan lämpöön rauhoittumaan. Iltapalaksi paistoin patonkia ja tein valkohomejuustolla höystetyn kanasalaatin. Lapset kyllä jättävät ne juustot syömättä, mutta muuten tuo ruokaisa salaatti maistuu kokoperheelle. Illan hämärtyessä sytytin yhden kynttilän kaunistamaan kattausta.

Istahdimme pöytään kahdeksan pintaan ja ulkona oli vielä täysin valoisaa. Jos päivä olisi ollut aurinkoinen olisi ilta-auringon säteet valaisseet tämän kattauksen.








Huomenna jatkuu menot, joten pian onkin aika käydä maate. Kaikkien menojen ja puuhastelujen keskellä on muistettava käydä äänestämässä. Saas nähdä millainen eduskunta meillä toimii seuraavat neljä vuotta. Sen tiedämme vuorokauden päästä.

Lauantaiterkuin,

Ansku

8 kommenttia:

  1. Ihanaa lauantain jatkoa teille! Meillä täällä on ollut pizzatehdas käynnissä. Oman nuorison lisäksi meillä on lainapoikia, kun kuopuksen kavereita tuli yökylän. Mukavaa tohinaa siis!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Villa Kaardemumma...kuulostaa herkulliselta :)

      Poista
  2. Ihana tuo teidän pöytä. Meillä on ruskea pöytä, ja olen ajatellut että saisiko sitä maalattua valkoiseksi, kun se on umpipuuta. Kaunis kattaus, ja kuvat sulla täällä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitokset Aikku! Tuo meidänkin pöytä on ollut ruskea. Muutama vuosi sitten mies hioi sen kunnolla ja minä maalasin sen valkoiseksi...hetkeäkään en ole katunut. Pidän siitä valtavasti. Tämäkin ihan kunnon puuta, Ikean pöytä kylläkin :)

      Poista
  3. Voi miten kauniisti olit kattanut teille iltapalapöydän! <3 Kyllä tuon ääressä maistuu taatusti patonki ja salaatti taivaalliselta! Suloista sunnuntaita Ansku!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitokset Heidi kauniista sanoistasi <3 Kyllä tuossa kelpasi salaattia syödä, njam!

      Poista

Ilahdun kun kerrot käynnistäsi <3