VillaHovin eloa

VillaHovin eloa

maanantai 6. huhtikuuta 2015

Ihanan pitkä pääsiäinen

Pitkä ja leppoisa pääsiäinen alkaa olla vietetty. On levätty, kotoiltu, kyläilty ja herkuteltukin. Tänään viimein näyttäytynyt aurinko sai todellisen virtapiikin aikaan. Isäntä suuntasi golfkentälle ja minä laitoin kotona hihat heilumaan. Varaston siivousta, imurointia, pyykkäystä ja vähän pientä sisustelua köökissä sekä olkkarissa. Tinttarallan kanssa käytiin pyörälenkillä ja itse reippailin auringon voimalla vielä yksinkin. Kevään ensimmäiset leskenlehdetkin tuli bongattua.

Kiirastorstaina haetut pääsiäiskukat ovat ilahduttaneet koko pitkän pääsiäisen, tänään napsin pitkäksi venähtäneitä helmililjoja lasipulloihin. Suklaamuniakin on vielä herkuteltavaksi, etenkin Tinttarallan virpomisherkut on tarkoin varjeltua saalista.













 Huomenna alkava arki tuo mukanaan työrintamalla vähän uusia tuulia, odotan niitä innolla. Nyt kun on levätty ja kerätty voimia, jaksaa arkea ihan erilailla.

Huhtikuussa on muutakin ihanaa tiedossa, nimittäin ihanaisten blogisiskojen treffit kuun lopussa. Onneksi sinne on enää muutama viikko aikaa...näitä tapaamisia odotan valtavasti ❤️

-Ansku

9 kommenttia:

  1. Voi rakkaus miten kauniit kuvat <3 Mä en malta odottaa treffejä!

    VastaaPoista
  2. Ihanat kuvat! Täälläkin aurinko pilkahti ja hetken ehdin rempan lomassa istua pihakeinussakin mökillä!
    Mukavaa alkanutta viikkoa! <3

    VastaaPoista
  3. Belíssimas e inspiradoras imagens.
    Tenha uma ótima semana.

    VastaaPoista
  4. Voi elämä kuinka kauniit kuvat <3 Siis niiiin kaunista! Tuo sininen on kyllä raikas tuulahdus teidän huushollissa ja olet tainnut hieman raaskia karsia tavaraa vai näenkö väärin? Mutta niin kaunista. Voi huokaus sentään!

    Oikein mukavaa arkea ja uusia tuulia sinne. Ja jee...pian tosiaan nähdään...paniikki iskee ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitokset ihana Iida Emilia <3 Jaahas ei ole tainnut tämä hamsteri saanut tavaraa karsittua, kiva jos se siltä kuvassa näyttää ;) Ehkä ilme on aavistuksen seesteisempi pääsiäisen jälkeen.

      Ihanaa nähdä pian, niin odotan reissua, että meinaan ihan pakahtua <3

      Poista
  5. Niin kauniit kuvat <3 sininen on kyllä kaunis väri, ikäänkuin tuulahdus kesäisen sinisestä taivaasta! Sopii teille ihanasti :) mukavaa arkiviikkoa sinulle!

    VastaaPoista

Ilahdun kun kerrot käynnistäsi <3