VillaHovin eloa

VillaHovin eloa

lauantai 27. joulukuuta 2014

Joulun jälkeen

Niin se vaan aika kuluu ja ihana joulu on nyt vietetty. Mahat on herkkuja pullollaan ja selkälihakset löhöämisestä hellänä. Onneksi tuli talviset säät, että on saanut perheen edes välillä ulos tuulettumaan. Tänään käytiin katsastamassa pyhien jälkeen eloa Jumbossa ja aivan hurjaa menoahan siellä oli...tungosta, jonottamista ja kireitä ihmisiä. Pakolliset ostokset ja sitten kotiin. Ei paljoa alehinnatkaan houkutelleet siellä väen paljoudessa. Ruokakaupasta sentäs ostin itselleni vielä nupussa olleita hyasintteja alehinnoin, niistä kukkasista kun pidän niin kovasti.

Ennen kuin joulu paketoidaan taas varastoon odottamaan seuraavaa joulua, napsin vielä kuvia jouluisesta kodista. Pian nauhat, nisset ja tähtöset kerätään pois. Illan hämärtyessä ja kynttilöiden syttyessä joulukoti jaksaa vielä lumota, mutta päivisin jo kaipaa selkeyttä ja kirkkautta.Kovasti tässä jo mietinkin, että kun punainen kerätään pois, niin mikä väri tulee tilalle. Liekö se harmaa vai olisiko se sittenkin se hento vaaleansininen, joka löysi VillaHovin loppukesästä. Se jää vielä nähtäväksi. Punainen palaa viimeistään kesällä, kun mansikatkin saapuvat ;)

Uutta vuotta kohti,

Ansku

P.S. Kiva, kun niin moni löyti tiensä VillaHoviin myös jouluna. Emäntä on tosin ollut kovin laiska kiittämään ja vastaamaan viesteihinne, vaikka ne sinne sohvanpohjalle löysivätkin tiensä. Kiitos kaunis kultainen viesteistä...laav juu <3


3 kommenttia:

  1. Voi että mää ihailen joka kerta tuota sun ihanaa penkkiä keittiössä, se on niin kaunis! ♡

    VastaaPoista
  2. Kaunis koti ja vaaleansininen sopii VillaHoviin hyvin.
    Kohta sitä saa kerätä Nisset ja possut talteen. Kivaa Viikonloppua !

    VastaaPoista

Ilahdun kun kerrot käynnistäsi <3