VillaHovin eloa

VillaHovin eloa

torstai 4. joulukuuta 2014

Joulukuun 4.päivä

Neljäs luukku

Tämän vuoden joulukoristehankintalistallani oli puuhevonen, nimenomaan valkoinen. Vanhoja joululehtiä lukiessa sain idean, että kyllä sellainen kivasti sopisi VillaHovin jouluiseen kotiin. Kaksikin puuhevosta tuli lopulta kotiutettua, mutta tämä pienempi löytyi aivan ensimmäisenä. Näissä hepoissa on jotain ihanaa pohjoismaalaista tunnelmaa. Isompaa heppaani olenkin esitellyt teille jo marraskuun aikana ja tuolta bannerista voit sitä uljas pollea ihastella.

Toivottavasti sanonta - sirpaleet tuottavat onnea - pitää paikkansa. Nimittäin kuvassa näkyvä lasipurkki koki kovan kohtalon, kun koitin saada pohjalle sulanutta steariinia irti. Harmitti kyllä kovasti, sillä nämä kirpputorilta pelastetut vanhat lasipurkit ovat kovin mieluisia. Kirpputorille on siis suunnattava matka lähiaikoina.

-Ansku

5 kommenttia:

 1. Kaunis asetelma!
  Jossain pitäisi minullakin olla tuo kaunis heppa :)
  Mukavaa viikonloppua ja itsenäisyyspäivää !

  VastaaPoista
 2. süße dekoration!!! liebe grüße von angie

  VastaaPoista
 3. Hepat on kyllä kivoja :) Mutta voi mitä tuuria sinulla olikaan, toivottavasti löydät lisää lasipurkkeja, niitä kannattanee harkita hiukan ylimääräisiäkin! ;) Mukavaa viikon jatkoa!

  VastaaPoista
 4. Voi ei :( mutta kyllä ne kirpuilla osaa ottaa irti ilveksen ja karhulan purkeista. Liityin lukijaksesi ja toivotavasti tulet vastavierailulle!

  VastaaPoista
 5. Onneksi tämä ei ollut ainokainen lasipurkkini, mutta yhdestäkään en olisi ollut valmis luopumaan...etenkin kun hinnat tosiaan ovat nousseet siitä, kun omani olen ostanut. Kiitos ihanista kommenteista ❤️

  VastaaPoista

Ilahdun kun kerrot käynnistäsi <3