VillaHovin eloa

VillaHovin eloa

lauantai 20. joulukuuta 2014

Joulukuun 20. päivä

Joulukuusi

Eilen tuotiin joululoman alkajaisiksi joulukuusi sisälle. Pienen säätämisen ja hermoilun jälkeen kuusi löysi paikkansa, pysyi pystyssä ja miellytti vielä koko perheen silmää. Kauniit vanhat koristeet oksille, tähti latvaan ja valot loistamaan. Joulukuusen valot palavatkin meillä sitten lähes taukoamatta aina kun kotona ollaan. Ihana tunnelma ja aivan mieletön tuoksu.
 

 
 


Kyllä se joulukuusi vaan tuo tullessaan sen lopullisen ihanan joulutunnelman. Tänään minä suuntaan joulukukkaostiksille ja muutaman pakettikin pitäisi vielä ostaa. Huomisen pyhitän kokonaan leipomiselle. Jouluun on todellakin enää vain neljä yötä.

Joulun makuista viikonloppua,

Ansku


10 kommenttia:

 1. Komea kuusi ja tutun näköisiä koristeita =D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Hanni...kyllä vain tuttuja koristeita ja Hyvää Joulua nauha komeilee neidon kammarissa <3

   Poista
 2. Kaunis kuusi <3 Meilläkin kuusessa on valot lähes taukoamatta koko joulukuun, yöksi valot tosin sammutetaan. Mukavia joulunaluspäiviä sinne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitokset Heidi! Meillä ne valot palavat yölläkin, ne on niin kauniit <3

   Poista
 3. sweetest decoration, soooo lovely !!! beautiful holidays wishes angie

  VastaaPoista
 4. Komia on kuusi! Teillä onkin vähän enempi tilaa tuolla olkkarissa tuollaiselle isolle kuuselle. Meilläkin iso kuusi, mutta tila ei niin iso :) Valot palavat täällä myös yötä päivää! Kauniit ovat myös koristeet.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitokset Kaisa. Täällä aina halutaan iso ja komea kuusi, kun korkeus ja iso olohuone sen mahdollistaa. Ihanaa joulua <3

   Poista
 5. Kaunista! Kuusen tuoksu välittyy tänne ruudun toisellekin puolelle! <3 ihanaa joulunaikaa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jenni <3 Tänä vuonna kuusen tuoksu on yllättänyt meidät, ihanaa tulla ulkoa sisälle, kun tuoksu tulee ovella jo vastaan. Joulu iloa <3

   Poista

Ilahdun kun kerrot käynnistäsi <3