VillaHovin eloa

VillaHovin eloa

sunnuntai 24. marraskuuta 2013

Valoisan aikaan

Sunnuntaita ystävät...täällä VillaHovissa sitä on vietetty ihan kotosalla. Porvoon joulumarkkinat päätin sitten kuitenkin jättää välistä, isäntä kävi pojan kanssa turnauksessa, mutta itse jäin suosiolla kotiin. Kerään nyt energiaa tulevaa Ruotsin matkaa varten, säästelin siis sekä voimiani että lompakkoani. Meiltä sinne Porvooseen ajaa vain puolisen tuntia, joten sen reissun ehtii vielä tehdä hyvin ennen joulua. Tulisi lumi, sillä valkoisen lumen kuorruttama Porvoo olisi varmasti vielä upeampi.

Tänään on ollut kiva puuhastella ihan kotona. Pyykkiä on pesty urakalla, käyty vähän ulkoilemassa ja muuten nautittu rauhallisesta päivästä villasukat jalassa. Aurinkokin ilmestyi pilvien takaa ja tarjosi mahdollisuuden kuvata valoisan aikaan. Hämmästyttävää miten kirkkaita kuvista tuleekin kunnon valossa. Kameran kanssa räpsyttelin ihan urakalla, näitä samoja nurkkia, mutta saanpahan muutaman postauksen verran esitellä teille päivän valossa räpsittyjä kuvia.

Eilen paistettiin tinttarallan kanssa pipareita ja nostettiin ne tuohon lasipurkkiin vaa'an päälle. Nisse vieressä vahtii, ettei pikkuiset kätöset hiippaile purkin äärelle liian usein. Meillä nimittäin tahtoo nuo piparipurkit tyhjentyä turhankin nopeasti.

Hämärä on taas tullut ja on aika syttyttää kynttilät, viikon päästä syttyy jo kynttilä ensimmäisen adventin kunniaksi.

Mukavaa sunnuntaita,

Ansku

4 kommenttia:

  1. Kauniit kuvat ja ihanan kuuloinen sunnuntai <3 Ensi viikolla nähdään!

    VastaaPoista
  2. Mullakin reissu Porvoon vanhaan kaupunkiin kuuluu joulutraditioihin. Ei ole pitkä matka mullakaan, puolisen tuntia. Ne valot ja pikkuputiikit tekee niin jouluisen ihanan fiiliksen. Kauniit kuvat sulla taas.

    VastaaPoista
  3. Ihanan valoisia kuvia <3 ja niin kaunista!

    VastaaPoista

Ilahdun kun kerrot käynnistäsi <3