VillaHovin eloa

VillaHovin eloa

sunnuntai 17. marraskuuta 2013

Eino

Kovasti myrskyää ympäri Suomea, meillä on sentäs sähköt pysyneet koko ajan. Einoa uhmaten ulkoiltiin aamusta, mutta muuten on vietetty leppoisaa kotipäivää. Laitettu vähän lisää joulua, kirjoitettu joulukortteja ja kääritty muutama pakettikin.

Eilen käytiin koko porukka Jumbossa, sieltä löysin nämä ihana lasipullot ja keittiöpyyhkeen. Kun näin nämä pullot, ajattelin että nuo olisi kivat joulupöydässä vesipulloina. Näitä löytyy Clas Olhssonilta, sieltä on myös tuo keittiöpyyhe.


Virittelin tuulen tuiskeessa myös vanhaan pyörään jouluvalot. Kunpa tulisi edes vähän lunta, niin näyttäisivät niin kivalta tuolla omenapuun alla. 

On ollut mukava ja leppoisa viikonloppu. Enää vajaa pari viikkoa ja odotettu joulumatka Ruotsiin on edessä. Sitä lomaa odotellessa jaksaa taas arjessa ahertaa.

Toivottavasti te kaikki olette turvassa Einolta!

-Ansku3 kommenttia:

 1. Lämpöistä ja jouluista tunnelmaa siellä, ihania kuvia, kiitos Ansku :)

  VastaaPoista
 2. Täällä ei Eino ole tuhoja tehnyt ;) aavistuksenn sain joulua laitettua joten nyt se on alkanut myös täällä ;) ihanat pullot !!!!!! Mä haluuuuun kans!!! Missäköhän täällä varsinais-suomessa kyseinen kauppa olis vai mahtaakohan olla edes! Ihania kuvia <3

  VastaaPoista
 3. Meiltä Eino katkoi yhen pihakoivuista,vei sammalkranssit portista, havupallot portailta jasamoin sammalkoristukset on taivaan tuulissa :/. Joku paksu sähkökaapeli makaa edelleen meijän pihassa...toivottavasti ei katkeilevat sähköt johdu siitä!Puoli kylää on ollu pimeänä 12tuntia.Meillä sähkö tulee ja menee.Kaikki päivystysnumerot sähkölaitoksille on ollu tukossa koko päivän.Voihan Eino minkä teki ;)

  Voi miten nää 2 vkoa malttaa oottaa... :)???Niin kivaa nähdä ja päästä reissuun :D

  VastaaPoista

Ilahdun kun kerrot käynnistäsi <3