VillaHovin eloa

VillaHovin eloa

lauantai 9. marraskuuta 2013

Isänpäivä

Meillä vietettiin jo tänään isänpäivää, sillä meidän isi lähtee ensi yönä  työmatkalle ulkomaille. Lasten ihanat lahjat ja kortit ilahduttivat isiä suuresti. Askareiden keskellä ja kauppareissun yhteydessä käytiin yhdessä syömässä Nepalilaisessa ravintolassa. Ilta vietetään yhdessä sohvalla, lasten ehdottaman elokuvan ja lauantaiherkkujen kera.

Vaikka niin edellisessä postauksessa kehuskelin, että säästin rahani, kun sain Ikean hyasintit kotiin kuljetettuna. Tänään sitten kuitenkin piipahdin hakemassa sieltä tarjous kynttilöitä ja samalla nappasin muutaman hyasintin lisää. Ikean sintit ei ole kyllä hinnalla pilattu, 0,99€/kpl ja sai ottaa 4, mutta piti maksaa vain 3. Eihän näitä nyt voinut olla ottamatta. Tähtilatet ja jäkälää, muuta ei tarvinnut.


Ensi viikko vedetään arkea sitten yksissä tuumin lasten kanssa, siinä taas nousee arvostus yksinhuoltajia kohtaan varmasti. Kyllä sitä huomaa, kun on toinen jakamassa arkea, niin helpompaahan se on. Ensi viikolle sattuu vielä itsellekin pieni työmatka Porvooseen ja vielä ensimmäiset pikkujoulut. Tapahtumarikas viikko on siis tiedossa.

Mutta tänään rauhoitutaan ja huilataan yhdessä koko perhe!

-Ansku

5 kommenttia:

 1. Ihania kuvia jälleen, noihin lattemukeihin kyllä nuo sintit sopii ja vielä tuon sammaleen kera, niin söpöjä!
  Voimia tulevaan viikkoosi yksinhuoltajana ja kivaa pikkujoulua :)

  VastaaPoista
 2. Ihanan jouluisia kuvia!
  Tuo reki on niin söpö:)

  VastaaPoista
 3. Sun kuvat pitäis kyllä saada "kovien kansien" väliin,aivan älyttömän kauniita:)

  VastaaPoista
 4. Hyvää viikonloppua ja viikkoa myös! Ihanat tunnelmalliset kuvat!

  VastaaPoista
 5. Ai nytkö siellä oli sitten tuollainen hyasinttitarjous neljä kolmella! Lattemukit sopii tosi kivasti yhdelle hyasintille. Mun tarttee varmaan poiketa uudelleen Ikeassa viikolla, kun ostin parit tuoksukynttilät sellaisissa lasikupeissa ja nehän on tosi hyviä. Olen vaan ahkerasti poltellut että loppuvat kohta =D Samalla vois ottaa sit lisää hyasintteja...

  Olen ollut muuten yksinhuoltaja aika tarkalleen 8 vuotta nyt. Yhden lapsen kanssa on sujunut oikein mainiosti ilman vakkarikumppania, kun on helppo yksilö tuo tytär. Kahden tai useamman kanssa olis varmaan rankempaa.Tsemppiä yhäriviikkoon!!

  VastaaPoista

Ilahdun kun kerrot käynnistäsi <3