VillaHovin eloa

VillaHovin eloa

tiistai 1. lokakuuta 2013

Nyt se alkaa...

...tai oikeastaan se alkoi jo viime viikolla, nimittäin glögin juonti. Meidän tinttaralla on kova tyttö juomaan glögiä ja hän kaivelikin kaappien kätköistä viime vuodelta jääneitä purkkeja. Niin se tyttö viikon mittaan joi itsestään litran lämmintä ja mausteista herkkua.

Isäntäkin otti lämmikettä viikonloppuna ja tänään illan viiletessä kaipasi itsekin tuota ihanaa jouluista herkkua. Kyllä se ihanasti lämmittää mieltä ja sisintä. Ja mikä parasta, kun otat kupposen käteen, niin alkaa se ihana jouluinen fiilistely. Pienin askelin ne vaan hiipii jouluaatokset mieleen...





Villasukat on pidettävä iltaisin jalassa ja lämpöjä lisättävä pikku hiljaa. Pimeäkin hiipii heti kohta kotiin saavuttua. Niin on talven tuntua ilmassa.

Onneksi höyryävä glögi lämmittää koko kropan!

Parin kuukauden päästä ollaankin ihanien ystävien kanssa nauttimassa joulutunnelmasta ja glögistä naapurimaan joulumarkkinoilla! 

Tuskin maltan odottaa,
Ansku

10 kommenttia:

  1. Kyllä se joulu tosiaan tulee, vaikka vielä aika kaukaiselta ajatukselta tuntuukin.

    VastaaPoista
  2. Ihanaa kun joku muukin aloittaa glögikauden jo hyvissä ajoin :)

    VastaaPoista
  3. Todentotta joulu sieltä hiipii pikkuhiljaa....taidan kaivata vanhat joululehdet iltalukemiseksi esille:)

    VastaaPoista
  4. Huomenna on käytävä kaupassa, jospa sieltä glögiä jo löytyisi. Vanhat varastot on keväällä juotu loppuun. Tepa Seinäjoelta

    VastaaPoista
  5. Minä en oo yhtään glögin ystävä,mutta sitä kyllä mieluusti tuoksuttelen samalla,ku sitä muulle perheelle lämmittelen :).Joulun tuoksu!

    Täälä on kans jo kummasti aatokset jouluun viivähtänet jo moneen kertaan ;).Muutama pakettikin on jo valmiiksi hankittu.Joulupapereitakin jo ostin eilen...siittä se lähtee!

    Tuo TUkholman joulu jos mikä saa kyllä ihmisen joulutunnelmiin ja ne Vanhan Kaupungin markkinat...voi kumpa me vaan maltettais oottaa ;).
    Me tehdään sinne päivän reissu syyslomalla,koko perheen voimin.Pääsen jo hiukan purkamaan mun Tukholma kaipuutani <3

    VastaaPoista
  6. Hih, ihanat. Pitää varmaan minunkin tässä kiireen hötäkässä illalla vähän glögiä maistella. josko tämä käymistila mielessä vähän tuosta rauhoittuisi.

    VastaaPoista
  7. Glögi on hyvää ja lämmittää mukavasti....:)

    VastaaPoista
  8. Glögin tuoksu on kyllä niin herkullisen jouluinen <3 Itse alottelen vasta marraskuun lopulla ja meinaa jo jouluna sen juonti tökkiä :D Mutta ennen joulua aivan ihaan fiilsitellä. Ihanat kuvat Anskuseni <3

    VastaaPoista
  9. Tuo kaikki äskeinen kuulosti kovin ihanalta..meillä samanlaisia asioita, mutta ei glögiä, ku tämä neito ei osaa sitä juua..mutta ekat lahjat ostettu ja joulukoristeita järkkäilty laatikoissa ja ihasteltu koristeita, joita saa sitten laittaa lähempänä..aiva ihanaa, ku saa polttaa kynttilöitä jo hämärän johdosta <3

    VastaaPoista
  10. Mä taidan korkata glögikauden huomenna!:) on se vaan niiin hyvää!

    VastaaPoista

Ilahdun kun kerrot käynnistäsi <3