VillaHovin eloa

VillaHovin eloa

sunnuntai 27. lokakuuta 2013

Kuusi ja kelkka

Kaunehin kelkkani kotiutui kuin parahiksi juuri viikonlopun kynnyksellä. On sitä kuulkaas ihasteltu, pidän siitä aivan valtavasti. En tiedä miksi, mutta tuohon se nyt jäi astiakaapin eteen. Se on siinä koko ajan katseltavissa ja ihailtavissa. Joulukuusen alle se taatusti pääsee sitten jouluna, mutta nyt se asettui tuohon ja sai päälleen pienen kuusen, lyhdyn ja tuon tavattoman ihanan joulukirjan.

Perjantaina illan pimetessä piipahdettiin Tinttarallan kanssa vielä pienellä metsäretkellä. Lasipurkkeihin haluttiin pienet kuuset, niissä on kyllä ihana tuoksu. Kynttilöitä on poltettu paljon ja joulutähtikin ripustettiin keittiön ikkunalla. Kaikenlaista pientä mukavaa jouluista puuhaa on tämäkin viikonloppu pitänyt sisällään.Tänäänkin on ulkoiltu, pyykätty ja piipahdettu Ikeallakin täydentämässä kynttilävarastot. Aamupäivä oli kaunis ja aurinkoinen, mutta iltaa kohti tuli sankka sumu ja sadekin lopulta. Kynttilät on taas sytytetty ja iltapalaksi ajattelin tehdä kanasalaatin, jossa Briejuusto on pääroolissa. Tosin taidan nautiskella jokusen siivun ihan kera suolakeksien ja viinirypäleiden.

Nautiskellaan,

Ansku

12 kommenttia:

 1. Soma kelkka, ihanan talvisia kuvia.

  VastaaPoista
 2. Ihanan tunnelmallisia kuvia! Nuo pikkukuuset tosi söpöjä.
  E-R

  VastaaPoista
 3. Ihana kelkka! Ja ihanaa joulustelua <3 Ihan uskomatonta että kuukauden päästä sitä onkin jo ihan täys tohina päällä ;) Johan se joulukuu sitten jo kolkuttelee ovella.

  VastaaPoista
 4. Ihana tunnelma ja kauniit kuvat <3 Pikkukuusen hakuun tässä pian täytyykin päästä :) Halit ja mukavaa pian alkavaa uutta viikkoa <3

  VastaaPoista
 5. Ihanan näköistä ja nams mitkä herkut :)

  VastaaPoista
 6. Kaunista! Ihania kuvia, tuo kelkka on kyllä ihana :)

  VastaaPoista
 7. Kaunista on, ei voi kyllä muuta sanoa. Somia nuo pikkuruiset kuuset, tulee niin jouluinen olo.

  VastaaPoista

Ilahdun kun kerrot käynnistäsi <3