VillaHovin eloa

VillaHovin eloa

keskiviikko 23. lokakuuta 2013

Yleisön pyynnöstä

Kyllä on kuulkaas ollut niin harmaa ja sateinen päivä, tuntuu että taivas ihan putoaa päälle. Tällaisellä säällä ei olisi voinut mukavampaa puuhaa keksiä kuin tarttua työpäivän jälkeen kaulimeen ja paistaa lasten toiveesta yhdessä ensimmäiset piparit. Jotkut on sitä mieltä, että ihan liian aikaisessa ollaan taas liikenteessä, mutta eihän sinne jouluun ole kuin 2 kuukautta aikaa.

Ja kun mä niin tykkään tästä joulun alusajasta...pienistä puuhista, hämärän hyssystä ja salamyhkäisyydestä. Minä ainakin halua etsiä niitä nautintoja sieltä, mistä niitä kiireisen arjen keskeltä on helppo poimia.






Haluan uskoa, että nämä ovat kyllä niitä ihania muistoja lapsuudesta, jotka kantavat pitkälle.

Yhdessä leivotut ja hymyssä suin nautitut suussa sulavat herkut <3

-Ansku

P.S. Kiitos ihanista kommenteista odotus postaukseen...odotus tosin vieläkin jatkuu :)


18 kommenttia:

  1. Ihania kuvia! Voin kuvitella miten mahtava piparintuoksu teillä on <3

    VastaaPoista
  2. :) hih, viime viikolla tapahtui täällä ihan sama! Just hyvä tällaisille päiville! :D

    VastaaPoista
  3. Ei ollenkaan liian aikaista pipareille, jo muutaman päivän harmitellut että meillä ei vielä ole pipareita iltaglögin kanssa nautittavaksi ollut.

    VastaaPoista
  4. Kyl määkin muuten tästä hämärästä tykkään, mutta kunnon kuvia ei saa otettua kuin pari tuntia päivässä, pukkaa hiukka stressiä...tääl ja satanu koko päivän ja sumuttanu, oikein sellainen en astu jalallanikaan ulos -ilma

    VastaaPoista
  5. Meilläkin alkoi vähän jouluttaa tänään =) Tulee niin lämminn ja turvallinen olo ja juurikin lapsuusasiat mieleen.

    VastaaPoista
  6. Melkeinpä voin tuntea piparin tuoksun nenässäni :) Niin kaunista tunnelmaa teillä on siellä! :)

    VastaaPoista
  7. Ekat piparit paistoin jo pariviikkoa sitten.Tuoksu on niin jouluinen, näissä pipareissa. Nautiskellaan ja tunnelmoidaan, jaksetaan paremmin sadetta ja pimeyttä.Tepa Seinäjoelta

    VastaaPoista
  8. Piparit on aina herkkuja,teen aina itse piparitaikinan,ihan paras resepti mulla=)joten täytyy aina päivää ennen suunnitella,taikina kun pitää olla jääkaapissa yön yli=)teillä on kaunista=)teija

    VastaaPoista
  9. Oi kuin kaunista. Mulla on joku kiirus päällä kun en kerkee mitään - edes nauttimaan. Mutta huomenna tulee joku pikkupaketti tänne kans...ehkä jo jouluista pientä kivaa se sisältääpi ;)

    VastaaPoista
  10. Ei yhtään liian aikasta pipareita paistella. Mukavia nämä harmaat sateiset päivät, saa poltella kynttilöitä aamusta iltaan :)
    Ihania kuvia.
    E-R

    VastaaPoista
  11. Naaaam... Tuumailin itsekin huomenna leipoa ensimmäiset pellilliset :)

    VastaaPoista
  12. meillä nautiskeltiin 4! pellillistä joulutorttuja syyslomalla pohojosen möksällä glögin kera ja ai että maistui hyvälle :)
    kukas sitä kieltäis vaikka jussina paistelis :)

    VastaaPoista
  13. Ihanaa ! Joulu on kohta jo ovella ja kyllä siitä pitää nyt jo ruveta nauttimaan.

    VastaaPoista
  14. Mä ostin tänään kaupasta ensimmäisen joululehden, ja aloin miettiä, että kas kummaa, kun lapset eivät ole vielä pipareita kinunneet? Yleensä ne ekat on tehty jo syyslomalla. No nyt tänään iltasadun jälkeen se kysymys sieltä sitten tulikin, että millonkas leivotaan? ;)

    Kyllä joulua pitää ruveta jo fiilistelemään! On se niin ihanaa aikaa. Ja voih, kuinka ihania nämä kuvasi onkaan <3

    VastaaPoista
  15. Oi ihanaa! Itse eilen juuri seisoin paperitähti kourassa ja mietin laitanko olohuoneen ikkunaan. Maltoin jättää laittamatta ja yritän sinnitellä marraskuun alkuun. Sitten alkaakin meidän joulun odotus <3

    VastaaPoista
  16. Aivan oikein nauttia ajoissa!!Mikä on ihanampaa aikaa kuin joulun odotusaika...Ja tuo punainen teillä näyttää niin ihanalta ja kotoisalta.
    T.Asta

    VastaaPoista
  17. Tuoksut, tunnelma ja punainen...joululta se jo vähän tuntuu! Kiitos teille <3

    VastaaPoista

Ilahdun kun kerrot käynnistäsi <3