VillaHovin eloa

VillaHovin eloa

tiistai 18. syyskuuta 2012

Kaikenlaista

Kesän jälkeen on ihana köllötellä sohvan nurkassa ja vetää peitto varpaiden peitoksi. Olen ennen ollut kova vilttien ystävä, mutta nyt varpaani ovat rakastuneet pehmoisiin täkkeihin. Niihin on rakastunut myös lastenohjelmista nautiskeleva pikku prinsessa. Ja kieltämättä ne ovat paljon mukavampia iholla kuin villaiset tai karvaiset viltit. Neidin vanha päiväpeitto on vielä sopivan ohut sohvan kulmalla säilytettäväksi. Ja kun en osannut päättää kumman kukkapeiton jätän divaanin kulmalle, niin jätin molemmat. Onhan täällä näitä täkin alla pötköttelijöitä. Voi, että nuo kuosit on minulle niin mieluisia.






Viime lauantain kauppareissulta ostin muutaman siirtokuvan, jotka silitin yksivärisiin tyynyliinoihin. En tiedä oliko vika kuvissa vai silittäjässä, mutta laatu ei ihan miellyttänyt. Hämyisessä makkarissa ei onneksi ole niin nöpönuukaa. Etenkin toisen kuvan himmeä kuva vähän harmittaa, mutta kauniit vintagekuvat niihin kyllä löysin. Päiväpeiton kuosikin miellyttää minua joka päivä enemmän, kukat on niin mun juttu.


Vähän jo jouluttaakin <:)

Punaista matonkudetta on ostettu ja jouluiset käsityöt on aloitettu. Muutama pakettikin on jo hommattu. Se on kuulkaas joulu ihan lähellä. Voi miten odotan kahta uutta suomalaista joulukirjaa, ennakkotilaukset on onneksi tehty. Molempien julkaisu pitäisi olla jo tässä kuussa. Ai kunpa kirjat saapuisivat painosta pian! Ja taas ihana tekosyy vetäytyä sohvan nurkkaan täkin alle ;)


Neiti kesäheinä se vaan vielä kiikussa töröttää, eipä aikaakaan, kun Nisset valtaavat VillaHovin. Olen kyllä iloinen, kun olen keksinyt noille GreenGaten keittiöpyyhkeille uusiokäyttöä. Tämäkin kiikku sai aivan uuden ilmeen raidallisen pyyhkeen ansioista. Helppo ja halpa tapa uudistaa ilmettä. Jouluisia käsipyyhkeitä on jo mallailtu sillä silmällä.


Hortensiasta onneksi riittää vielä kukintoja maljakkoon poimittavaksi. Muuten olisi pihakukkien aika siirtyä kompostin täytteeksi, jospa viikonloppuna saisi homman hoidettua.




Tämä pieni kaunis oksa ilahduttaa makuuhuoneen lipaston kulmalla.

Nyt taidan vetäytyä hetkeksi sinne sohvalle ja pistän varpaat peiton alle!

-Ansku




12 kommenttia:

  1. Ihanat peitot!! Meillä on myös aina jossain suunnassa peittot levällään. Pojat levittelee niitä ja itsekin siihen on kiva kääriytyä! :)

    VastaaPoista
  2. Nuo täkit ja filtit luovat jotenkin niin mukavaa tunnelmaa ;-D
    Vähän niin kuin villasukat!

    VastaaPoista
  3. Niin suloisia noi siirtokuvat! ♥ Täytyy itelläkin joskus kokeilla! :)

    VastaaPoista
  4. Kyllä noissa kuoseissa voisi pötkötellä :)

    VastaaPoista
  5. Voi miten kertakaikkisen ihanat peitot omistatkaan<3 Minä olen aina ollut vilttien ja peittojen ystävä. En osaa edes olla sohvalla ilman, ettei jalat ole viltin alla:)
    Eikös olekin ihanaa, että sieltä se joulu jo pikku hiljaa tulee?:) Mukavaa viikon jatkoa sinulle<3

    VastaaPoista
  6. Ihania tunnelmointikuvia! Kyllä noihin peittoihin sopiikin kääriytyä! Todella kauniit kuosit!

    Muakin jo vähän jouluttaa, mutta vaan iltaisin...päivisin on nimittäin ollut pariakymmentä lämmintä ja tänäänkin oltiin iltapäivällä kävelyllä topissa ja varvastossuissa! Tytsyllä mekkonen päällä :)
    Pitää nyt nauttia näistä kauniista syyspäivistä niin kauan kun niitä kestää, mutta toisaalta musta ois jo ihana pukea enemmän päälle!

    Hyvä keksintö käyttää noita käsipyyhkeitä istuimiin!

    VastaaPoista
  7. Kauniita ovat peitot! Kyllä noihin kelpaa käpertyä.

    Silityskuvat ovat suloisia ja sopivat tyynyjen sävyyn hyvin ♥

    Mukavaa keskiviikkoa!

    VastaaPoista
  8. Täkit ovat ihania. Olen saamassa äidiltäni vanhan täkin, olisiko ikää yli 60-vuotta? Kunhan kiikutan sen kotiini, laittelen kuvia blogiin. Vaikka onkin sinisävyinen se on niin <3 ja kun näin sen tulivat lapsuusmuistot mieleen.
    Minuakin muuten jouluttaa:)) Selaan vanhaoja joululehtiä urakalla läpi-uusia odotellessa;))

    VastaaPoista
  9. Ihanat peitot;-)
    Tunnelmallisia iltoja sinne!

    VastaaPoista
  10. Ihania juttuloita Villahovissa taas kerran! Peitot kelpais Pilvenhattarallekkin ;) Ja joulu alkaa kyllä hiipiä mieleen yhä useammin ja useammin. Kirjoja ootellaan täälläkin :)

    Ihanaa loppuviikkoa!

    VastaaPoista
  11. Kauniit peitot. Niihin on ihana käpertyä iltaisin pötköttelemään.
    Joulu jutut ovat jo vahvasti mielessä.

    VastaaPoista
  12. Peittoihin kääriytyminen on kyllä huippu kivaa ja onneksi o perjantai ja koko viikonlopun kääriytymiset vielä edessä :)

    Tänään varmaan saan kertoa teille uudesta löydöstäni :)

    VastaaPoista

Ilahdun kun kerrot käynnistäsi <3