VillaHovin eloa

VillaHovin eloa

keskiviikko 12. syyskuuta 2012

Portailta pelastettu

Kesäkukat alkavat olla parhaat päivänsä nähneet. Tosin ne jotka eivät ole aivan taivasalla ja vesisateiden armoilla, ovat vielä suht hyvässä kunnossa. Krysanteemit menivät aika nopsaa huonoon kuntoon ja harmittaa, kun niitä tuli niin hurjasti ostettua. Nyt koitan nauttia kesäkukkasista ennen kanervien hakua ja syysistutusten tekoa. Kovasti tekisi jo mieli metsään, siellä odottaa sammalet, kävyt ja jäkälät. Tulisipa kaunis aurinkoinen päivä viikonloppuna, niin voisi suunnata metsän aarteiden äärelle.

Portailla olleesta hortensiasta pelastin muutaman oksan maljakkoon. Alkukesän vaaleanpunaisena hurmannut kaunotar on myös vaihtanut sävyyn syksyisempään.

Ilma on kyllä lämmin, mutta sateen vuoksi kovin harmaa ja syksyinen. Saunan lämpimien löylyjen jälkeen köllähdän kyllä sohvalle kynttilän valoon. Elämä lapselle konsertti on varmasti katsomisen arvoinen. Perinteeksi muodostunut pieni lahjoituskin tehdään myös tänään.

Toivottavasti sinäkin voit auttaa! 

Tehdään yhdessä hyvää lapsille!

-Ansku

Äiti kiittää prinsessan puolesta saaduista onnitteluista. Muutenkin olen ilahtunut valtavasti viime aikoina saamistani ihanista kommenteista, tunnustuksista ja uusista vierailijoista. Ihanaa, kun te jaksatte käydä minua ilahduttamassa. Toivottavasti saat aina mukaan jotain myös itsellesi!

4 kommenttia:

 1. Minäkin eilen pelastin vielä kauniisti kukkivista pelargonioistani muutamia kukkasia msljakkoon ennen ukkosen sateen alkua. Onneksi pelastin sillä tänäänkin on vaan satanut..
  Mukavaa konsertti-iltaa sohvan nurkassa :) !

  VastaaPoista
 2. Kauniille näyttää hortensian oksat maljakossa!
  Oikein mukavaa konsertti-iltaa! Hyvään tarkoitukseen menee lahjoitusvarat tämän konsertin myötä. Toivottavasti mahdollisimman moni osallistuu!

  VastaaPoista
 3. Ihana tuo viimeisessä kuvassa pilkistävä ikkunapoka.. :)

  VastaaPoista

Ilahdun kun kerrot käynnistäsi <3