VillaHovin eloa

VillaHovin eloa

perjantai 21. syyskuuta 2012

Kulmakaappi

Olen jo pitkän tovin metsästänyt ruokailutilan vastakkaiselle seinälle vanhaa ihanaa astiakaappia. Sellaista ihan samanlaista esitteli Malla Elämää Villa Honkasaloa blogissa muutama päivä sitten..oikea aarre ja ihanuus siellä Honkasalossa onkin. Olen siis kierrellyt kirppareita, huutonettiä, toria, Konttia jne. jne.. Muutama ihanuus on tullut vastaan, ovat olleet joko liian kalliita tai joku ehti ostaa ne ennen minua.

Niin ja etsiminen jatkuu...

Etsinnän lomassa olen ihastellut kauniita kulmakaappeja, mutta sitä ei tässä yhteydessä ollut tarkoitus hankkia. No mutta...kun tuli sopivan hintainen, kokoinen, värinen ja jälleen kerran aivan tästä naapurista vastaan, niin oli tarttuva tilaisuuteen. Hinta oli mielestäni erittäin halpa ja sain tingattua vielä kotiinkuljetuksen samaan hintaan. Eli olen edelleen ilman astiakaappia, mutta kotiutin tämän kauniin kulmakaapin tänään.

Kaappi pääsi olohuoneen kulmaan ja kätkee kaikkea ihanaa ruusuista sisälleen.Kaappi oli valmiiksi valkoinen, mutta hiukan voisi tehdä uusinta maalausta. Puhdistin vain kaapin, vaihdoin vetimet ja sitten vain kippoja asettelemaan. Pidän siitä kyllä kovasti ja löysi paikkansa kyllä nopeasti. Illan hämyssä otetut kuvat eivät ehkä anna kaapista parasta kuvaa, mutta kaunis se on.

Kiva kulmaus..pidän kovasti!

-Anskuu

15 kommenttia:

 1. Kauniilta näyttää kaappi ja kupit.
  Kivaa Viikonloppua !

  VastaaPoista
 2. Aivan ihana ruusukaappi:) Sitä ei voi kjoskaan tietää mitä vastaan tuleepi;) Eli otetaan vain vastaan kaikki aarteet<3
  hauskaa viikonloppua koko perheelle:)

  VastaaPoista
 3. Ihana kaappi! Melkein on samannäköinen kun mun kaappi.

  Kivaa viikonlopua!
  -k-

  VastaaPoista
 4. Nuo kulmakaapit ovat siitäkin tosi kivoja, että niihin mahtuu TOSI paljon tavaraa ;-D

  VastaaPoista
 5. Voi, miten suloinen kokonaisuus. Sinulla on kyllä tuota sisustussilmää! Lasiovet ovat kiva keksintö - kauniit tavarat saavat näkyä:)Iloa viikonloppuusi♥

  VastaaPoista
 6. Ihana kaappi:)
  Mukavaa viikonloppua<3

  VastaaPoista
 7. Ihana kaappi, kulmaus näyttää tosi kivalta.

  VastaaPoista
 8. Onpas sulonen kaappi!Ja mikä ihana ruusuinen sisus!!!Ei voi ku tykätä:)

  VastaaPoista
 9. torel kaunis kaappi ja kiva löyttö ♥ soppi ku nakutettu ♥

  VastaaPoista
 10. Ihana, todella kaunis ja niin on myös astiat kaapissa!
  Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 11. Kaunis kiitos teille...kaappi on kyllä itse suloisuus ja ruusut tekevät siitä kyllä super romanttisen :)! Olen ihaillut sitä tänään aina olkkarissa pyörähtäessä!

  VastaaPoista
 12. Aivan ihana!! <3
  Meillä oli joskus aikoinaan tuollainen, mutta uudessa kodissa ei sille löydetty paikkaa. Ajan mittaan se "vääntyi" kylmässä kellarissa ja joutui sitten kaatopaikalle :( Harmittaa nyt ihan vietävästi.

  VastaaPoista
 13. Oi miten kaunis <3 !!!
  Kyllä kannatti tarttua tilaisuuteen!!

  VastaaPoista

Ilahdun kun kerrot käynnistäsi <3