VillaHovin eloa

VillaHovin eloa

maanantai 19. maaliskuuta 2012

Kotipäivä

Niinpä niin, taas ollaan kotona. Pikkuneidin kaatoi eilen illalla vatsatauti. Näyttäisi olevan mieto versio tällä kertaa ja toivotaan ettei tartu muihin.

Tänään on sitten huilattu kotona. Tytön pötkötellessä sohvalla ja nauttien luvan kanssa lastenohjelmista koko päivän, sai äiti vaihdettua lakanat, imuroitua ja sitten tein pieniä muutoksia keittiössä. 
Helmililjat pääsivät valkoiseen kulhoon, keittiön tasolle tuli pieni naulakko ja vanha rikkinäinen vaakakin löysi taas tiensä kaapin kätköistä keittiön pöydälle.
   













Räntää, loskaa ja oksennusta...ei kuulosta kovin hyvältä, mutta silti tämä päivä on ollut kyllä ihan kiva kotihommien, muutoksien ja pienen potilaan hoivailun merkeissä.

-Ansku

8 kommenttia:

  1. Voi kurjuus juu tätä keliä! Ja teillä vielä oksutauti siihen päälle :( Mutta toivotaan todella, että olis nyt menny helpolla ohi!

    Ihania kuvia taas, ja aivan uutta näkökulmaa keittiöönne! Ihana saareke ja tellinki siinä <3

    Ps: ihanat oli edellisetkin postauksesi, ja prinsessan huone, jota en ehtinyt kommentoimaan vaikka ihailemassa kävinkin :)

    VastaaPoista
  2. Voi kiitos Iida Emilia...ja arvaas missä olen viimeisen puoli tuntia viettänyt? Pilvenhattaran keittiöpostauksissa, sinulla on ihanaa silmää laittaa ja sisustaa sekä tehdä taidokkaita muutoksia. Sain sieltä monta monta monta ihanaa ideaa :)

    VastaaPoista
  3. Kivoja muutoksia! Tuo vaaka on aivan ihana ja naulakkokin todella söpö. Keli on tosiaan kurja, mutta sieltä se kevät kohisten tulevi! Mukavaa viikon jatkoa!

    VastaaPoista
  4. Kaunis keittiö ja tuo saareke on namu!
    Täälläpäin paistaa nyt aurinko armas täysin siniseltä taivaalta....pitänee mennä maalikauppaan, heips;)

    VastaaPoista
  5. HeippaRallaa! Pitkästa aikaa vierailulla. Pikkasen pitänyt kiirettä :) Noi ihanat helmililjat kuuluvat niin kevääseen. Pikku prinsessa huone on niin hellyttävä.
    Aurinkoista viikkoa !

    VastaaPoista
  6. Kauniita keittiökuvia! Tuosta saarekkeen vaaleasta paneloinnista sainkin oikein hyvän ajatuksen, jota taidan alkaa markkinoimaan nyt miehelleni ;D Kiitoksia tästä ideasta!

    VastaaPoista
  7. No ainakin olet käyttänyt ajan hyödyksesi, kun olet saanut noin paljon tehtyä ja vieläpä meillekin ihania kuvia laitettua :)

    Munkin täytyy taas hommata uudet helmililjat...ja tulppaanit ;)

    Meni monta päivää töissä ja oltiin se aika anoppilassa yökunnissa koko porukka, kun sattui miehen kanssa päällekkäin iltavuorot ja meillähän se tarkoittaa yömyöhään, enkä halunnut tyttöä yksin jättää "oman" luokse moneksi yöksi/ päiväksi putkeen.

    Täälläkin vatsatautia liikkeellä...anopillakin oli ja toivon, ettei se tule meille... Mulla ollut vatsakipua ajoittain parina päivänä nyt, mutta ei sen kummempaa onneksi toistaiseksi. Mikähän lie tällä kertaa itämisaika...

    Pikaista paranemista sinne, toivottavasti tauti hellittää nopsaan!

    ps. ihania paloja tuolla alempana tytön huoneesta ja itse prinsessasta :) Niin iso neiti jo!

    VastaaPoista
  8. Kiva, jos keittiöstämme löytyi ideoita muillekin. Itsekin pidän kovasti tuosta saarekkeen paneelitaustasta ja saareke on muutoinkin mahdollistanut hienot katsaukset keittiössä.

    Täällä vaan neidin potemisen jatkuu kuumeilun ja nuhan merkeissa, niin keljuttaa!

    VastaaPoista

Ilahdun kun kerrot käynnistäsi <3