VillaHovin eloa

VillaHovin eloa

lauantai 10. maaliskuuta 2012

Alelöytöjä ja hölläilyä...

Viikonloppu valkenikin melkoisen sumuisena ja sateisena...niin ja nessu tukossa. Kuumeesta siirryttiin niistämiseen. Ulkoilut ja lenkkeilyt siis saisi vielä tänään unohtaa. Tehtiin lasten kanssa pikapäätös ja kurvattiin Itikseen. Tehtiinkin monta tosi huokeaa alelöytyöä, joskus onnistaa vielä näin lopputalvestakin.

Molemmat lapset saivat ensi talveksi toppatakit (vain 10€/takki) ja itse salaa toivoin, että alen loppurytinöistä onnistuisin löytämään ruskeat nahkasaappaat. Talvella en käytä mitään muuta kenkiä kuin saappaita, toki ulkoillessa ja lenkkeillessä on omat coretexit. Olen siis saappaiden superkuluttaja ja niitä muutamat kaapista löytyykin. Kolmas kauppa ja uskomatonta...Tamariksen ruskeat nahkasaappaat ovat minun. Henkkamaukasta vielä löytyi alerekistä sävyyn sopiva neuletakki 7€ hintaan, reissu oli todellakin onnistunut.Tiimarista onnistuin vihdoin löytämään tämän kauniin metallikorin, jota jo muutamassa blogissa ihastelinkin. Muuten on päivä mennytkin helmililjoja ihastellessa ja hölläillessä sisällä. 


Tadaa...ja tässä nämä nyt ovat ja lähes puoleen hintaan...

Pimeä tuntuikin tänään tulevan sumun ja harmauden vuoksi tosi aikaisin. Onneksi on kynttilät...ne luovat ihanan tunnelman ja valon!

Leppoista lauantaita.......Ansku

5 kommenttia:

 1. Onnea hienoista alelöydöistä!:) Minä edelleenkin etsiskelen noita helmililjoja, vielä en ole niihin onnistunut törmäämään:) Mukavaa viikonlopun jatkoa!

  VastaaPoista
 2. Olettepa tehneet onnistuneen ostosreissun! Noi saappaat on ihanat!!! Tuollaiset minäkin haluaisin :) Tamarikset on tosi hyvät jalassa!

  VastaaPoista
 3. Kivoja löytöjä! Ja kuulostaa kivalta tuo hölläily, ainakin joskus.

  Kivaa sunnuntain jatkoa!
  -k-

  VastaaPoista
 4. Heipsan!

  Huippuja alelöytöjä!!!

  Että on kauniita nuo keväiset kukka-istutukset <3

  Toivottavasti nuha pian hellittää!

  VastaaPoista
 5. Kiitokset teille ja voin kertoa, että ensimmäisen päivän saappaita pitäneenä olen erittäin erittäin tyytyväinen löytööni. Eikä se makee villatakki saaappaiden kanssa näyttänyt yhtään hassummalta :)

  VastaaPoista

Ilahdun kun kerrot käynnistäsi <3