VillaHovin eloa

VillaHovin eloa

perjantai 9. maaliskuuta 2012

Paranemaan päin

Tauti alkaa viimein helpottamaan, mutta ei tässä vieläkään kunnossa olla. Kun on luonteeltaan touhukas ja puuhaileva, on sängyn pohjalla makaaminen ihan syntiä omasta mielestä. Heti kun olo paranee, alkaa puuhastelu, mikä kyllä monesti sitten kostautuu.
Tänään olen sentäs ollut jo lähes koko päivän jalkeilla, eilen kyllä en nimeksikään. En mitenkään jaksanut enää maata, joten olen puuhastellut pieniä juttuja, vähän kerrassaan. Tänään on meillä se toinen niistä kuukauden ihanista perjantai päivistä, kun siivoojat tulevat. Luojan kiitos, ne tulivat juuri tänään, muuten olisi pitänyt viikonloppu aloittaa melkoisen pölykaaoksen kanssa. Oma vointi ei olisi missään määrin riittänyt siivoamiseen.

Välillä olen pohtinut, että voiko kotisiivouspalvelun käyttämisestä puhua kaikille. Jostain syystä koen siitä välillä huonoa omatuntoa, en tiedä miksi.  Molemmat mummoni käyttävät myös tätä palvelua ja helpottavat sillä omaa taakkaansa ja mahdollistavat edelleen kotona asumisen tämän osalta.  Kuten olen joskus jo täällä kertonut, ostimme palvelun 2 vuotta sitten 10 vuotishääpäivälahjaksi itsellemme. Tiedän, että olen onnekas voidakseni hyödyntää tätä palvelua helpottaakseni omaa arkea. 

En tykkää olla kotona, kun vieraat ihmiset hääräävät täällä. Keräsin sen verran voimia, että piipahdin lähikaupassa ja apteekissa siivouksen aikana. Kotimatkalla nappasin vielä Plantagenista kassillisen tuoreita helmililjoja. Niitä olikin kiva asetella kupposiin puhtaassa kodissa ja sitten tekikin jo mieli tarttua kameraan.Nyt vain kovasti toivon, että tauti ei olisi tarttunut muihin perheenjäseniin. Olisi kiva viettää viikonloppua ulkona ja muutenkin puuhastella terveenä.

Kevät aurinkoisin terkuin...........Ansku VillaHovista

4 kommenttia:

 1. Kyl on taas ihania asetelmia ja kauniita kuvia :)
  ♥Ulla

  VastaaPoista
 2. Aivan ihania helmililjoja!<3 Meilläkin käy siivooja, se tulee meille vammaispalveluiden kautta apuna meille ja on kyllä ollut korvaamattoman suuri apu. Vaikka saankin voimaa sisustamisesta ja pienten tavaroiden laittelusta, niin perussiivoukseen ei tahdo riittää voimia. Tai riittäisi, mutta sitten ei riitä enää lapsille. Jos kävisin töissä, niin varmasti silloinkin ostaisin siivousavun, kyllä se niin suurta helpotusta tuo arkeen. Ja miksi siitä pitäisi tuntea huonoa omatuntoa, että käyttää aikansa johonkin muuhun kuin siivoamiseen:) Mukavaa viikonlopun jatkoa!

  VastaaPoista
 3. Kiitos Heidi ihanista sanoista :)

  VastaaPoista
 4. Kauniita kuvia :)

  En kyllä minä potisi varmaankaan huonoa omaatuntoa jos joku meillekin tulisi siivoamaan :)

  VastaaPoista

Ilahdun kun kerrot käynnistäsi <3