VillaHovin eloa

VillaHovin eloa

maanantai 6. helmikuuta 2012

Suomalaisuutta ja vuodenaikajuhlia soveltaen

Arki alkoi, mutta kotona ollaan...taas!

Prinsessa on tosiaan neljättä päivää kuumeessa. Vointi jo selvästi parempi, mutta ovella käännyttiin aamulla, kun kuume nousi jälleen. 

Lueskelin eilen ihania leipomiseen ja Runebergiin liittyviä postauksia...eihän se tällaiselle herkkupepulle ollut mikään helppo tehtävä.

Omasta kaapista ei löytynyt aineksia Runebergin torttuihin. Kaivelin pakastinta ja sieltäpä löytyi vielä paketit sekä pipari- että torttutaikinaa. Ajattelin ilahduttaa potilasta ja yllättää pian koulusta saapuvan esikoisen. Niin paljon kuin he pipareita joulun aikaan söivätkin, niin uusia tilasivat jo viikonloppuna.

Ennen leipomista päätin räpsiä kameran kanssa ja treenata tsuumailua. On tää vaan mukavaa hyvällä kameralla. Kukkasia onkin siellä täällä kotia piristämässä.
Eilen oli Runebergin päivä, mutta päätin tuoda tämän suomalaisuuden esille Aaltopipareiden muodossa. Ja pianhan on ystävänpäivä, joten herkulliset vaniljarahkatäytteiset tortut saivat päälleen sydämellisen piparin. Eikös nämä siis kaikki juhlat sekoitu sopivasti...ainekset joulusta, tulokset ystävänpäiväisen suomalaiset!Kyllä se on nyt päiväkahvin paikka...monen ei ole varmaan vaikea arvata, mistä kupista se nautitaan!

                                     -Ansku

4 kommenttia:

 1. Tämä on niin kurjaa...Minäkin makaan sängynpohjalla kuumeessa :( Pikaista paranemista teidän neidille! Luulen, että nuo herkut ainakin piristävät mieltä :)

  VastaaPoista
 2. paranemisia!
  Kaunista kukkaloistoa:)

  VastaaPoista
 3. Kauniita kuvakollaaseja:)) ja herkullisia leivonnaisia!

  VastaaPoista
 4. Moikka! Kiva kun löysit mun blogiin niin löysin minäkin tän sun ihanan blogin! T. Willa Wanillan Rouva

  VastaaPoista

Ilahdun kun kerrot käynnistäsi <3