VillaHovin eloa

VillaHovin eloa

lauantai 18. helmikuuta 2012

Lomalla

Ansaittu loma tuli vihdoin ja tänään onkin olo ihan rättipoikkiväsy. Kaksi viikkoa ennen lomaa oli töissä aivan liian stressaavaa. Eikä oma lomalle jääminen onnitunut ihan helposti, pieni ja ikävä tapaus töissä juuri loman kynnyksellä jäi ikävästi painamaan mieltä. Onneksi kaikella on tapana järjestyä!

Lomafiilistä kuitenkin kohottaa leppoisa lauantai ja viimein löytämäni helmihyasintti ja krookus. Kevät tuli heti!

Jokunen aika sitten järjestelin myös rakkaille GreenGaten kupposille paikan itselleni tärkeimmästä kaapista. Tämä kaappi on sitä alkuperäistä VillaHovia, joka odotti meitä täällä valmiina. Siellä ne nyt ovat silmieni ilona ja käden ulottuvilla kahvihetkien koittaessa.


 Päätimme pitää loma aluksi leppoisan viikonlopun kotona. Itselläni vielä painaa  poskionteloita tulehdus ja siihen sain rohtoja eilen. Silläkin on hyvä aloittaa loma rauhaisasti. Huomenna ehkä starttaamme sukulaisvierailulle Savoon. Seuraamme kuitenkin säätiedotusta ja katsomme, ettei ihan pahin lumisade tulisi matkustus sääksi.

Ja mikä parasta, että saa nukkua omassa sängyssä ilman herätyskellon soittoa...tätä univelkaa tuntuukin kiireen, puolikuntoisuuden ja pienen stressinkin vuoksi olevan.

Ja haaveeni toteuttamista koitan saada kovasti lomalla eteenpäin. Yksi ihana vanha vaatekaappi kaunokainen olisi huutiksessa kaupan...katsotaan miten saisin isännänkin innostumaan tästä projektista loman aikana.

Tänään kuitenkin vielä rennosti kotona. Nautimme kynttilöistä, saunasta, takkatulesta ja lauantai herkuista.

                          -Ansku

3 kommenttia:

 1. Hyvää ja rentouttavaa lomaa<3

  VastaaPoista
 2. Niin keväisiä nuo sipulit ruukuissa rusetteineen :))
  Ja kauniit on nuo sun gg:t kauniissa kaapissa!
  Pidän peukkuja, että saisit isännänkin innostumaan siitä toisesta kaappiprojektista!
  Älä anna sen duunijutun mieltä painaa, nauti nyt lomastasi, kyllä ne asiat tosiaan aina jotenkin järjestyy :)

  VastaaPoista
 3. Ihania kuvia jälleen kerran! Toivon todella, että saat haaveesi toteutettua, -meillä kaappi löysi vielä toistaiseksi paikkansa :) Rentouttavaa lomaa, lepää ja nauti!

  VastaaPoista

Ilahdun kun kerrot käynnistäsi <3